Familia lui Mihai Tănăsescu, fost ministru al Finanțelor, a obținut apartamente și bani de pe urma unei firme implicate în recuperarea datoriilor istorice pe care Egiptul le avea față de România. Firma familiei fostului ministru, Omnimoda, are sediul într-un apartament cu trei camere care apare, de altfel, și în declarația de avere din 2014 a vicepreședintelui Băncii Europene de Investiții. Aceeași declarație conseamnează încă un apartament situat în același bloc de pe bulevardul Unirii.Povestea celor două apartamente și mai ales modul în care au intrat în proprietatea familiei Tănăsescu sunt legate de istoria relațiilor dintre România lui Ceaușescu și Egiptul celuilalt dictator, Hosni Mubarak, scriu jurnaliștii RiseProject, relatează b1.ro.
Mihai Tănăsescu a fost ministru al Finanțelor, reprezentant al României la FMI, director la Banca Mondială, parlamentar, iar momentat este vicepreședintele BEI.

De reamtintit este faptul că Tănăsescu este implicat în dosarul licențelor Microsoft. Acesta ar fi pretins şi primit de la două persoane, prin intermediari, sume de bani provenind din încasările firmei Fujitsu Siemens Computers CA, ca urmare a derulării contractului de licenţiere Microsoft, potrivit referatului procurorilor DNA.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?