spot_img
20.8 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasăAnalize"Facebook-ul a inventat-o pe Clotilde Armand, Facebook-ul o trimite in galeria marilor...

„Facebook-ul a inventat-o pe Clotilde Armand, Facebook-ul o trimite in galeria marilor ridicoli ai politicii românești contemporane”

-

Recviem pentru administrația sectorului 1.Doamna Clotilde Armand, in încercarea de a ne demonstra pe Facebook, așa cum o face in nenumărate rânduri, cum isi suflecă mâinile administrativ pentru a rezolva problemele comunității Sectorului 1, gafează din nou, rasunator, arondand renumitul bulevard Magheru direct la cimitir, mai exact plasând gestiunea acestei artere centrale a capitalei, la “Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane din cadrul Primăriei Capitalei”. Știu, este incredibil, impardonabil, însă este trist de adevărat!, afirmă pe facebool fostul ministru PSD al Economiei, Alexandru Petrescu.

- Reclama -

Stimata doamna primar, aflându-se la mai bine de jumatatea mandatului, fără minima înțelegere a administrației, este total si iremediabil depașită, nereușind nici acum sa știe exact configurația atribuțiilor administratiei capitalei si neavând decenta sa se informeze minimal înainte de a se exprima public in fata cetățenilor care așteapta o administrare locală performanta. Eșecul administrativ nu mai poate fi acoperit de cohortele de consilieri useristi pripășiți pe coridoarele primăriei Sectorului 1. Facebook-ul a inventat-o pe Clotilde Armand, Facebook-ul o trimite in galeria marilor ridicoli ai politicii românești contemporane, unde USR are un capitol aparte. Clotilde, ai legătura!, mai spune Petres u.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img