spot_img
24.3 C
București
miercuri, iunie 19, 2024
AcasăDezvaluiriFirea îl acuză Tudose că e acoperit al serviciilor și vrea conducerea...

Firea îl acuză Tudose că e acoperit al serviciilor și vrea conducerea PSD

-

În seara Sf.Andrei a avut loc în PSD o ședință extrem de tensionată, care pare să fi produs falii de neacoperit în interiorul partidului, în special în relația Gabriela Firea-Mihai Tudose. Siteul DC News a intrat în posesia unor stenograme explozive, pe care le-a publicat în această dmineață, informează Inpolitics.

Primarul General l-a acuzat, astfel, pe Tudose că vrea să preia șefia PSD, că e de partea opozanților din stradă ai PSD și chiar că e un acoperit al serviciilor.

”Am tăcut jumătate de an. Jumătate de an în care ați consumat timp și energie pentru a mă bloca, pentru a stopa toate proiectele comune Guvern-Primăria Capitalei. V-ați încălcat propriile promisiuni că veți sprijini proiectele Capitalei României. Noi nu vă cerem bani. Vă solicităm parteneriate legitime. Dl. Iohannis e în campanie electorală pentru prezidențiale, dv. sunteți în campanie electorală pentru preluarea PSD. Nu negați, este inutil, o știu și o simt tot mai mulți colegi. Dumneavoastră sunteți de la Brăila și nu de la Craiova, dvs. nu știți ce este statul paralel”.

În momentul în care Tudose a încercat să facă o glumă pe seama unirii, Firea a replicat și mai tăios:
”Nu putem fi uniți cu cei care au ordin pe unitate, suntem civili. Și nu ne amuză cumpenele prin care trece echipa noastră”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img