spot_img
23.8 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăDezvaluiriEXPLOZIV/ SMS-URI BOMBĂ ÎN SCANDALUL FOSTEI NURORI A LUI MĂGUREANU: Șantaj în...

EXPLOZIV/ SMS-URI BOMBĂ ÎN SCANDALUL FOSTEI NURORI A LUI MĂGUREANU: Șantaj în numele DNA

-

FLUX 24 a intrat în posesia unor sms uri transmise în data de 15 martie anul curent de Florin Ghiulbenghian, asociatul Alinei Măgureanu Petre, către fostul sot al acesteia, Marian Măgureanu, fiul fostului director al SRI, Virgil Măgureanu, în scandalul denunțurilor la DNA.

Aceste informații dau o altă perspectivă asupra cazului care ține prime timeul televiziunilor.

- Advertisement -

g1 g2

Aceste sms uri indică că Ghiulbenghian încă de acum un an dorea să îl convingă pe Marian Măgureanu să devină informatorul DNA în caz contrar amenințându-l voalat că vor urma represalii penale.

- Advertisement -

g4Ghiulbenghian și Alina Măgureanu au făcut și au mai declarat că vor mai face denunțuri la DNA în privința mai multor personalități publice.

SMS-urile indică un șantaj al lui Florin Ghiulbenghian la adresa fiului fostului șef al SRI pentru a deveni turnător la DNA.

g5Eu îti repet, la modul serios, că mai ai timp să faci o înțelegere, îi scria Ghiulbenghian lui Măgureanu jr.

g6Te-am prevenit de acum un an ce va urma. De aceea ți-am lăsat sanșa să faci o înțelegere juridică și să scapi. Dar mâine e termenul limită, îi scria Ghiulbenghian pe sms lui Măgureanu jr.

g7Sfatul meu prietenesc este să începi să colaborezi. Nu există altă opțiune, îi mai transmitea Ghiulbenghian fiul fostului șef al SRI.

g8Gândește-te bine și repede zilele astea, era sfatul asociatului Alinei Măgureanu către fostul soț al acesteia.

g9g10

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img