spot_img
25.3 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăDezvaluiriEXPLOZIV: Prietenul șefului SRI, Eduard Hellvig, DECAPAT de DNA

EXPLOZIV: Prietenul șefului SRI, Eduard Hellvig, DECAPAT de DNA

-

Călin Mitică, un om de afaceri din Cluj, prieten cu directorul SRI Eduard Hellvig, a fost trimis în judecată marți de DNA pentru dare de mită și spălare de bani. Mitică este un personaj cu care realizatorul tv Rareș Bogdan își petrece vacanțele și a avut sau mai are diferite afaceri. 

Mitică a avut mai multe dosare, dar a fost achitat. El a fost și reținut acum câțiva ani de DNA. 

- Advertisement -

Omul de afaceri Călin Mitică, proprietarul Transferoviar Grup şi Remarul 16 Februarie din Cluj-Napoca, este cunoscut pentru faptul că a vrut să cumpere CFR Marfă însă privatizarea a eşuat.

Afaceristul Călin Mitică este partenerul de afaceri al lui Rareş Bogdan şi Măricel Păcuraru şi partener de afaceri în Realitatea Media, scria Monitorul de Cluj.

- Advertisement -

Călin Mitică apare în fotografii difuzate de Monitorul de Cluj în vacanță în străinătate cu actualul șef al SRI, realizatorii tv Rareș Bogdan și Octavian Hoandră, dar și cu Cozmin Gușă. unul din patronii Realitatea TV.

Mitică era prezentat în presă și ca un apropiat al fostului lider PNL, Vasile Blaga.

Compania Remarul 16 Februarie, deținută de milionarul clujean Călin Mitică, a câștigat anul trecut un contract de maximum 176 milioane lei pentru revizia capitală a 73 de automotoare Siemens, aflate în exploatarea CFR Călători, așa-numitele Săgeata Albastră.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img