spot_img
1.8 C
București
vineri, decembrie 8, 2023
AcasăDezvaluiriNOI DEZVALUIRI DESPRE DOSARUL VIOLULUI DE LA VASLUI/ Sotul fostului sef al...

NOI DEZVALUIRI DESPRE DOSARUL VIOLULUI DE LA VASLUI/ Sotul fostului sef al Tribunalului Vaslui si seful Politiei, oamenii cheie

-

Apar noi dezvaluiri despre legaturile celor 7 violatori din Vaslui cu oficialitati locale.

Initial stiam, asa cum FLUX 24 a informat, seful Politiei Judetene din Vaslui este originar din comuna Văleni si ar fi ruda cu doi dintre presupusii violatori si cu cel care a amenintat jurnalistele venite in satul Valeni cu violul. 

CITITI SI: DEZVALUIRI IN DOSARUL VIOLULUI DE LA VASLUI: Seful Politiei Judetene e ruda cu doi dintre violatori

Dar dezvaluirile nu se opresc aici: Viorel Moldovan, soțul Georginei Moldovan, judecatoarea care i-a pus in libertate, este originar din Văleni și e bun prieten cu Mihai Carp șeful IPJ, scrie ziarul Curentul. 

CITITI SI: DOSARUL VIOLULUI DE LA VASLUI DEVINE EXPLOZIV/ Fapte, informatii, intamplari INDICA o PROTECTIE

Viorel Moldovan este specialist IT – șeful departamentului din Tribunalul Vaslui.
Georgina Moldovan e absolventă a universității particulare ”Mihail Kogalniceanu” din Iași (2005), și și-a început cariera în justiție în 2006, ca grefier. După doar un an a devenit auditor de justiție iar din 2009 a ocupat un post de judecător stagiar. Abia din 2011, potrivit decretului de numire, devine judecător delegat la Vaslui și în doar doi ani Moldovan devine președintele Judecătoriei Vaslui. A luat nota 0 la examenul de inspector CSM la specializarea penal, mai scrie Curentul.

Deocamdata, in mod ciudat, autoritatile nu ancheteaza aceste legaturi periculoase ale judecatoarei si a sefului Politiei cu presupusii violatori.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img