spot_img
30 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăDezvaluiriEXPLOZIV: ÎN PLIN SCANDAL PONTA-BAKU, LIDERI AI PSD AU FOST LA MOSCOVA...

EXPLOZIV: ÎN PLIN SCANDAL PONTA-BAKU, LIDERI AI PSD AU FOST LA MOSCOVA CU MITROPOLITUL CLUJULUI

-

Scandalul vizitei premierului Victor Ponta la Baku, unde apare alături de liderul rus Vladimir Putin şi alţi dictatori din fosta URSS, ia amploare. Apar dezvăluiri despre vizita pe care Andrei Andreicuţ, Mitropolitul Clujului, a făcut-o la Moscova. Acesta a fost însoţit de mai mulţi lideri PSD din Ardeal, printre care Radu Moldovan, preşedintele CJ Bistriţa, fost purtător de cuvânt al PSD, scrie stiridecluj.ro.

- Reclama -

Delegaţia a fost invitată printre altele la Catedrala Patriarhală din Moscova.

CITIŢI ŞI: Ambasadorul Rusiei întâlnire cu Patriarhul Daniel, Mitropolitul Clujului la Patriarhia Moscovei

Președintele CJ Bistriţa a fost însoțit de mai mulți șefi de instituții, primari, o suită de preoți și ÎPS Andrei Andreicuț, scrie bistriteanul.ro.

Radu Moldovan a fost însoţit printre alţii de purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Bistriţa, protopopul Bistriței Alexandru Vidican, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, cel al comunei Budești Vasile Codrea, dar și primarul din Zagra, Dumitru Bușcoiu și cel din Romuli, Ioan Monița. Nu au lipsit managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Mircea Gelu Buta și nici șeful Finanțelor Publice, Cristian Parasca.

Membrilor delegaţiei li s-a interzis să posteze fotografii pe facebook, dar unii dintre ei nu s-au putut abţine.

FLUX 24 a avut informaţia prezenţei în delegaţie a lui Radu Moldovan, dar nu a putut-o proba şi deci nu am difuzat informaţia. Acum avem dovada!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...