spot_img
22.4 C
București
sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăDezvaluiriEXPLOZIV/ Donațiile primite de ministrul de interne cu câteva zile înainte de...

EXPLOZIV/ Donațiile primite de ministrul de interne cu câteva zile înainte de alegerile din decembrie

-

Victor Drăgușin, primarul PSD al municipiului Alexandria, i-a donat anul trecut 60 de milioane de lei vechi actualului ministru de interne, Dan Carmen Daniela, la vremea respectivă candidat pentru Senatul României, scrie Informația de Teleorman.

O altă persoană dispusă la sacrificii pentru actualul ministru de interne a fost și Mihaela Pieleanu, fost secretar al Cancelariei Prefectului Teleorman, pe vremea când Dan Carmen Daniela era trimisul Guvernului în teritoriu. Conform declarației de avere, în data de 2 decembrie 2016, prin foaie de vărsământ, aceasta i-a donat candidatului Dan Carmen suma de 105 milioane de lei vechi, adică mai bine de jumătate din venitul total încasat în anul fiscal anterior.

Documentul mai arată că pentru susținerea campaniei electorale, ministrul de interne a mai contractat un împrumut de la o persoană fizică, un fost subaltern, de 280 de milioane de lei vechi, scadent în 2019.

Dan Carmen Daniela a fost prefect de Teleorman și este cunoscută drept Blonda lui Dragnea.

- Advertisment -

Must Read

Secretele din mobilul premierului olandez

0
Deputaţi olandezi au cerut o dezbatere parlamentară de urgenţă în urma unei relatări a presei conform căreia premierul Mark Rutte a şters mesaje de...