spot_img
20.3 C
București
joi, septembrie 28, 2023
AcasăDezvaluiriEXPLOZIV/ Cum racola Gabriel Oprea ofițeri acoperiți: SCANDALUL NEVESTELOR UNPR, AGENTE LA...

EXPLOZIV/ Cum racola Gabriel Oprea ofițeri acoperiți: SCANDALUL NEVESTELOR UNPR, AGENTE LA DIPI

-

Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, a dezvăluit, la emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3, moderată de Mihai Gâdea, că a refuzat propunerea fostului președinte UNPR, Gabriel Oprea, când acesta era ministru, de a-l face ofițer acoperit.

- Reclama -

CITIȚI ȘI: Om al lui Gabriel Oprea DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE în scandalul NOI SUNTEM STATUL

„Ăsta este un lucru care m-a amuzat copios. Nu am fost disciplinat nici în partidele în care am fost. A venit momentul în care fiind prezent în cabinetul ministrului de Interne la acea vreme domnul Oprea, să mi se spună că e bine să ai așa un fel de protecție și să fii într-o structură care să îți acorde cel puțin anumite semne de exclamare în momentul în care ai devenit vulnerabil sau ai putea avea anumite probleme și o apartenență la o astfel de structură ar ajuta. Și că ar fi bine să dau și eu un CV ca să mi se facă un astfel de dosar și să devin locotenet, colonel. Eu m-am amuzat, m-am și speriat pentru că știam că nu am făcut armata”, a dezvăluit Cătălin Cherecheș.

Este vorba de racolarea lui Cherecheș pentru serviciul de informații al Armatei, DIA.

Scandalul nevestelor unor membri UNPR care ar fi fost angajate fictiv informatori ai DIPI, serviciul de informații al Ministerului de Interne în perioada în care ministru a fost senatorul Gabriel Oprea, fost lider al partidului, a apărut acum câțiva ani, dar a fost îngropat cu toate că se solicitase o Comisie de anchetă în Senat.

Potrivit informațiilor apărute în presă mai multe neveste de parlamentari racolaţi de UNPR de la diverse partide, dar şi rude de sânge ale acestora, au fost angajate fictiv ca informatori ai DIPI doar pentru a primi, lunar, diverse sume de bani.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img