spot_img
34.4 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăPoliticaExplodează PNL Timiș: Actualul șef liberal al CJ Timiș l-a trădat pe...

Explodează PNL Timiș: Actualul șef liberal al CJ Timiș l-a trădat pe colegul de partid Nicolae Robu în alegerile pentru Primăria Timișoara și a lucrat pentru Fritz

-

Deputatul Claudiu Chira de la PNL a confirmat pentru debanat.ro că Nicolae Robu a fost „săpat” de către Alin Nica în campania electorală.

- Reclama -

Vineri, Alin Nica a declarat că îi pare rău că l-a ajutat pe Chira să ajungă parlamentar. De asemenea, fostul primar Nicolae Robu, într-o postare pe Facebook, a transmis că în vreme ce el îl promova pe Nica, acesta a pus la cale un boicot împotriva lui.

„Da, confirm, Nica mi-a cerut să vorbesc cu cei care se ocupau cu comunicarea de tip guerilla. Ar fi bine să apară chestia asta cât mai mult, mi-a spus Nica. Este clar, Nica l-a sabotat pe Robu în Timișoara. I-am spus și lui Ludovic Orban că am dovezi că l-a sabotat”, a declarat pentru debanat.ro deputatul liberal Claudiu Chira.

Pe de altă parte, primarul Dominic Fritz a spus că nu a fost părtaș la cele întâmplate în luna septembrie a anului trecut.

„Nu… nu am comunicat cu el (n.r. – Alin Nica), l-am cunoscut doar foarte scurt la party DeBanat. A doua întâlnire a fost după alegeri. Dar știam că unii din anturajul lui îl sapă pe Nicolae Robu”, a declarat primarul Timișoarei.

CE A SCRIS NICOLAE ROBU PE FACEBOOK:

ÎNCĂ O DOVADĂ INDUBITABILĂ A TRĂDĂRII LUI ALIN NICA!Nu numai pe mine m-a trădat Alin Nica. El a trădat și PNL!El a făcut deja o înțelegere cu prietenul său Fritz pt 2024, ca PNL să pună în 2024 un candidat de formă la Primăria Timișoara, iar USR să pună un candidat de formă la Președinția Consiliului Județean, pt ca ei, Fritz și Nica, să aibă asigurat un nou mandat (asta în mintea lor, evident!)! Ca să nu dea de bănuit, cei doi au convenit să se atace, din când în când, reciproc, așa, de ochii lumii, cum se spune!Dorește cineva un astfel de Președinte pt PNL Timiș?! Eu sper că nu!Dacă ar avea un minim de onoare, dl Nica ar trebui să aibă la ora asta obrajii crăpați de rușine și să se retragă din viața publică. Nu pt o viață liniștită, pt că el știe bine că va avea în curând “o colaborare” strânsă cu DNA, pt a-și justifica averea fabuloasă, făcută exclusiv ca angajat public (!!!), primar de comună (!!!), cu salariu ff mic, de la absolvirea facultății, până în toamna 2020!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...