spot_img
21.5 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăDezvaluiri“Experimentul Tudose” al Securității: Faceți voi socoteala simplă de câți bani a...

“Experimentul Tudose” al Securității: Faceți voi socoteala simplă de câți bani a semnat de primire pe facturile de armament de la străinii pe care-i persifelează, în scurtul său mandat, naționalistul de la Brăila

-

“Experimentul Tudose” al Securității (știu, Mihai, așa zic răutăcioșii pe nedrept, să trecem peste) vine după altul; nereușit. Mai exact, povestea relativ tinerilor, vorba lu’ nea Traian, “europeni cu papion” Ponta, Cioloș și Grindeanu, scrie jurnalistul Victor Ciutacu pe blogul său.

- Reclama -

COMENTARIUL LUI VICTOR CIUTACU:

- Advertisement -

Dacă, de bine, de rău, primul s-a mișcat decent în postura de premier (și a făcut praf candidatura la prezidențiale), ceilalți doi s-au dovedit un soi de roboți de bucătărie fără pic de potențial electoral: niște gâmfoși goi de conținut, prețioși degeaba, pe care nu i-ar vota niciodată vecinu’ de la 4. După o atentă chibzuință, s-a scos iar pe piață “modelul Băsescu”, poveste de succes verificată, de astă dată în tușe mai groase.

Pentru că, vă place sau nu, Tudose are față de băiat de-al nostru din cartier, nu e deloc prost (dar face foarte bine pe…), spune bancuri, fumează de rupe, înjură băncile hrăpărețe și asupritorii străini, face apologia disciplinei militare și a mâinii de fier, iar prin spatele cortinei bate palma profitabil cu bogătașii transnaționali sprijiniți politic de diverși licurici.

- Advertisement -

Adică, la vedere, exact ce place poporului suveran să audă. Știu, nu tuturor, da’ politica se face pe majorități. Iar omul – cu excepția faptului că nu bea, dar are aerul c-o face aplicat – corespunde perfect modelului. Habar n-am dacă o să le iasă securiștilor mangleala asta, dar, după ce au eșuat lamentabil cu ultimii doi figuranți, e și asta o pistă de încercat. Dacă nu ține, sănătate la rude!

P.S. Faceți voi socoteala simplă de câți bani a semnat de primire pe facturile de armament de la străinii pe care-i persifelează, în scurtul său mandat, naționalistul de la Brăila și poate vă lămuriți cum e cu netârnarea. Și, apropo, aveți cea mai vagă idee cam ce criterii trebuie să îndepliniți ca să vă trimită statul la cursurile de la Garmisch-Partenkirchen?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img