spot_img
26.6 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/Presedintele CJ Arad, prin in flagrant de luare de mita, afaceri cu...

EXCLUSIV/Presedintele CJ Arad, prin in flagrant de luare de mita, afaceri cu Spitalul din Turcia, unde a fost operat Ponta

-

Presedintele CJ Arad, Nicolae Iotcu, prins vineri in flagrant de luare de mita in fata vilei sale pentru un contract pentru Spitalul Judetean, a fost implicat in mai multe afaceri legate de domeniul sanatatii.

- Reclama -

UPDATE: Președintele Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, a ajuns, vineri seara, în Arestul Poliției Timiș, după câteva ore de audieri la DNA Timișoara, el fiind reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Nicolae Ioțcu a fost prins în flagrant vineri de procurorii DNA în timp ce primea 10.000 de euro mită.Procurorii DNA au găsit asupra lui Ioțcu un plic conținând 10.000 de euro, bani pe care acesta i-a primit cu titlu de mită de la un om de afaceri pentru cumpărarea din bani publici a unor instrumente medicale pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. În momentul în care a văzut procurorii, Ioțcu a aruncat plicul cu bani pe capota autoturismului său, susținând că nu știe cum a ajuns plicul cu bani în mașina sa.

Iotcu a fost cel care a pus la cale mai multe afaceri pentru Spitalul Judetean, dintre care si cu grupul turc Medipol Group, intr-una din spitalele acestuia fiind internat si operat premierul Victor Ponta. Grupul apartine unui apropiat al presedintelui turc, Erdogan.

CITITI SI:  Ce au descoperit mascatii in curtea Palatului sefului CJ Arad, prins in flagrant de luare de mita: Mini cascada si jacuzzi

Pentru a pune la cale afacerile, Iotcu a plecat cu un alai impresionant la Istanbul in  27-29 aprilie anul curent, prilej cu care au si fost semnate mai multe acorduri cu grupul medical turc.

Din delegaţie au făcut parte reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Arad, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă şi Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”. Delegaţia Consiliului Judeţean a fost reprezentată de preşedintele Nicolae Ioţcu şi Mihai Şeran, şef serviciu Managementul Spitalelor. Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost reprezentat de managerul Teodora Olariu, director medical Adrian Wienner şi doctor Angelica Filimon, şef secţie Neonatologie, în timp ce Universitatea de Vest „Vasile Goldiş ”a fost reprezentată de doctor Carmen Neamțu, prodecan Facultatea de Medicică şi Luciana Pucea, coordonator instituţional Erasmus. Medipol Group este cel mai mare grup de sănătate din Turcia, având în spate investiții majore în infrastructură medicală și cercetare. Toate spitalele Medipol sunt universitare. Din cele șapte spitale ale grupului, Mega este cel mai mare spital particular din Turcia și este dotat cu cea mai înaltă tehnologie din Europa, se spune intr-un comunicat de presa al CJ Arad.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...