EXCLUSIV/NOI DEZVĂLUIRI FLUX 24/ Fratele iniţiatorului legii “dării în plată” a folosit albanezi ca să şi şteargă urmele/ Deputatul PNL, soţul realizatoarei tv Oana Stancu, are 40.000 mp în Voluntari

0
2920

Cosmin Theodor Zamfir, fratele deputatului PNL Daniel Zamfir, iniţiatorul legii „Dai casa băncii și scapi de datorii, şi-a transferat în anul 2013 părţile sociale de la firma sa Zamco Serv SRL, înfiinţată în 2000, unor cetăţeni albanezi pentru a scăpa de datorii.

z5Zilele trecute, FLUX 24 a scris că acesta are un credit de nevoi personale de 720.000 de Euro, garantat cu o serie de bunuri, şi pe care nu-l returnează băncii pe motiv de clauze abuzive.

CITIŢI ŞI: EXCLUSIV/ Fratele iniţiatorului legii “dării în plată” are datorii de 720.000 de EURO la bănci

Deputatul PNL, Daniel Zamfir, este soţul realizatoarei tv, Oana Stancu.

Deputatul liberal Daniel Zamfir, care s-a declarat luptător pentru cauza săracilor, spune pe pagina sa de facebook că l-a sunat pe fratele său care i-a spus că: „n-a rambursat decât o parte din creditul de 720.000 de euro pentru că i-au fost luate din start comisioane abuzive şi nu e nebun să le dau bunuri care sunt evaluate la 1,5 milioane de euro”.

Ce nu spune domnul deputat, e că pe vremea perfectării împrumutului pentru nevoi personale de la Credite Europe Bank prima sa soţie Ana Teodora era evaluator imobiliar.

avereÎn perioada primei căsătorii, Daniel Zamfir, în calitate de consilier general al capitalei din partea PDL a devenit latifundiar dobândind aproape 40.000 de mp în Voluntari, exact pe acolo pe unde trebuia să treacă autostrada construită de Romstrade, construită de Nelu Iordache, un mare sponsor al partidului, la aceea vreme.

E greu de crezut că Theodor, fratele, a fost prost evaluat de către instituţia de credit, având cumnata evaluatoare imobiliară.

“Fratele meu nu a făcut în viaţa lui afaceri cu statul, nu e nici samsar imobiliar, aşa cum s-au grăbit unii să scrie, nu a luat nici despăgubiri de la ANRP, nici drepturi litigioase aşa cum se strofoacă degeaba Turceşti şi Mândruţi si alte specimene,” scrie deputatul pe pagina lui.

z1Ce nu ne spune liberalul promotor de legi este cum s-a scăpat frăţiorul de „bunătate” de firmă cu datorii, dând-o unor albanezi.

z2Orice expert financiar poate studia istoricul firmei Zamco Ser SRL, având cod CAEN 5630 baruri şi alte activităţi de servire a băturilor.

Dacă în 2008, anul dobândirii creditului de nevoi personale, în sumă de 720.000 de Euro, fratele Theodor a reuşit performanţa obţinerii unui profit de 95.368 de lei, fără niciun angajat, din 2009 a trecut pe pierderi, cu bună ştiinţă, mărind activele circulante. An de an a cheltuit peste 50.000 de euro.

firma0În 2013, Theodor Zamfir a ales soluţia albaneză de a se scăpa de o firmă în pierdere.

z6A cesionat părţile persoanelor: SIMONI PAULIN, cetatean albanez, cu domiciliul declarat in orasul Lezhe, Shtraus nr. 8, Albania, sex

masculin, nascut la data de 25.08.1987 in Lezhe, identificat cu pasaportul tip ………

emis de autoritatile MB la data de 24.11.2010, numar personal ………, şi

GAZULLI BRIKEN (FOTO), cetăţean albanez, cu domiciliul declarat în Gazulli nr. 85, Lezhe, sexmasculin, născut la data de 26.09.1987 în Dajc, Lezhe, identificat cu pasaportul tip P seria ALB nr. ………., emis de

autoritatile din MB la data de 2.11.2011, numar personal ……..

Cetăţeanul Gazulli Briken locuieşte în Como şi nu a mai depus Bilanţul Contabil după cesiunea părţilor, semn clar că fratele deputatului a vrut să se scape de “bunătatea” lui de firmă care vindea gogoşi în mai multe chioşcuri în zona Belona, Vraja Mării, Eforie Sud.

Firma a dispărut ca o vrajă.

“Oare poate vorbi de onorabilitate în business un om care şi-a falimentat cu propria ştiinţă o firmă,” se întreabă un cunoscut analist financiar, consultat de Flux24.