spot_img
-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV VIDEO/PSD, rromi și Mercedesuri ultimul tip: PSD a rechiziționat microbuzele școlare...

EXCLUSIV VIDEO/PSD, rromi și Mercedesuri ultimul tip: PSD a rechiziționat microbuzele școlare în campania electorală/ Acum o dăm pe pulăneală? Am eu grijă de voi, o să vedeţi

-

Marian Pătuleanu, primarul PSD din comuna Singureni, județul Giurgiu,  vicepreședintele organizației județene PSD Giurgiu, a rechiziționat microbuzul școlar pe care îl folosește în campania electorală. De asemenea și mașina Duster a Primăriei cu care dă ture prin sat și îi amenință pe cetățeni că dacă nu îl votează în 5 iunie le va tăia ajutoarele sociale și îi va alunga din comună.

- Reclama -

FLUX 24 a intrat în posesia mai multor filmări video din data de 2 mai care confirmă aceste acuzații.

De subliniat că în 2 mai NU începuse oficial campania electorală.

Așa cum se aude pe imagini, Pătuleanu merge prin comună cu o coloană de mașini care claxonează în continuu tulburând liniștea publică.

Organizația PSD Giurgiu este condusă de Nicolae Bădălău, un personaj condamnat pentru furt.

Senatorul Nicolae Bădălău, implicat într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro, a fost cercetat, în trecut, pentru spălare de bani şi fals în declaraţii, iar în 1988 a fost condamnat la un an de închisoare.

Vrea să ne sperie. Ne amenință mereu că ne dă afară din sat dacă nu îl votăm, că ne taie ajutoare sociale, ne amenință mereu, au declarat mai mulți săteni pentru FLUX 24.

Coloana primarului Pătuleanu este condusă de acesta din unul din cele două Mercedesuri S Klasse pe care le-a achiziționat din salariul de sub 1000 euro pe care îl primește. De altfel, în coloană apare și celălalt Mercedes S Klasse, dar și alte mașini de lux ale apropiaților săi.

Cele 30-40 de mașini claxonează în continuu, iar apropiați ai acestuia din comunitatea rromă fac agitație.

Au furat aproape toate terenurile din zonă, le-au vândut de 2-3 ori, de acolo au făcut o grămadă de bani, nu ați văzut ce mașini și ce vilă are Pătuleanu?, mai spun sătenii.

Pătuleanu a ajuns primar în 2012 când a reușit să înscrie ca flotanți în localitate câteva sute de persoane.

Cazul fraudării alegerilor de acum 4 ani a ajuns recent și în atenția Ministerului de Interne, care a făcut o centralizare la nivelul județului Giurgiu.

Conform informațiilor obținute de FLUX 24 din analizele Ministerului de Interne numai în primele zile din aprilie, Marian Pătuleanu a mai înscris 40 de flotanți în comuna cu 3000 de locuitori.

Pătuleanu a mai a amenințat și jurnaliștii din Giurgiu.

În februarie anul trecut, acesta a amenințat doi jurnaliști de la Giurgiu pe Surse.

”De ce scrieţi voi de mine? Aveţi ceva cu mine, că aţi mai spus că mi-am luat tractor pe banii de la Anton.De unde ştiţi voi? În materialul ăla, aţi scris  de nea’ Mihai Carapanceanu şi pe mine m-aţi poreclit.De astăzi nu mai scrieţi nimic despre mine. Aţi auzit? Vrei să îţi zic şi eu ţie că eşti bulangiu? Bulangiule.Şi ei că este ciufulită?Am foarte multe date despre vieţile voastre şi dacă mai scrieţi o să ies şi eu să spun ceea ce ştiu.De acum, dacă mai apare ceva despre mine o să fie: ori voi, ori eu. Nu ştiţi cu cine aveţi de a face!”. Un simplu nume, i-a tăiat definitiv elanul. ” Cine este asta? Că nu ştiu. Aha, acum o dăm pe pulăneală? Am eu grijă de voi, o să vedeţi.”, au povestit Claudiu Cimpoeru și Cristina Rotaru de la Giurgiu pe Surse.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img