spot_img
-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV VIDEO: UN VICEPREȘEDINTE PSD ÎN MAFIA TERENURILOR AGRICOLE/ MĂRTURIA ZGUDUITOARE A...

EXCLUSIV VIDEO: UN VICEPREȘEDINTE PSD ÎN MAFIA TERENURILOR AGRICOLE/ MĂRTURIA ZGUDUITOARE A UNEI FEMEI DE 85 DE ANI JEFUITĂ DE PESEDIST/ Amenințările vicepreședintui PSD: Blochez drumul județean, fac ce vreau, vă dau la Antena 3 și România TV

-

FLUX 24 a ales să prezinte campania electorală prin reportaje video dintr-o comună aflată la 30 de kilometri de București. Este vorba de comuna Singureni din județul Giurgiu. Primar în această comună este Marian Pătuleanu, vicepreședinte al organizației județene PSD Giurgiu.

- Reclama -

Pătuleanu este acuzat de săteni că și-a însușit mai multe terenuri din zonă pe care le-a vândut.

Marian Pătuleanu este adjunctul senatorului Nicolae Bădălău, șeful PSD Giurgiu, condamnat pentru furt în 1988 și cercetat penal pentru evaziune fiscală de peste 50 de milioane de euro, dar și alte infracțiuni

Bădălău este cunoscut ca senatorul ficăței.

patuleanu-badalauMarian Pătuleanu își permite să blocheze drumul județean și să amenințe oamenii pe stradă, inclusiv cu posturile de televiziune Antena 3 și România Tv.

Victimă a amenințărilor baronului de Singureni a fost duminică și editorul șef al FLUX 24, Andrei Bădin.

FLUX 24 așteaptă din partea celor două posturi de televiziune invocate să se delimiteze de faptul că acest individ le folosește numele în campania electorală.

O echipă FLUX 24 este la fața locului și prezintă mărturii explozive probate cu înregistrări video.

FLUX 24 prezintă și mărturii video ale sătenilor care atestă că Marian Pătuleanu este șeful mafiei terenurilor din această zonă din Giurgiu.

singureniVIDEO/ Mărturia unei femei de 85 de ani despre cum a fost jefuită de baronașul Pătuleanu:

Pătuleanu a intrat recent în atenția Ministerului de Interne care verifică cum acesta a ajuns primar acum 4 ani când peste 400 de persoane au obținut vize de flotant în localitatea cu 1800 de votanți.  Datorită acestor voturi false, adjunctul senatorului cu ficăței a ajuns primar.

badinpEditorul șef al FLUX  24, Andrei Bădin, a fost amenințat duminică de primarul Pătuleanu: E comuna mea, fac ce vreau, blochez drumul!

Duminică, FLUX 24 a mers în comună după ce am documentat timp de mai multe săptămâni situația și am strâns detalii explozive pe care le vom prezenta în serialul dedicat alEgerilor locale #Locale2016.

Mafie, terenuri furate, rromi, bani, ingrediente explozive pentru ce trebuia să fie demult un dosar la DNA.

În Singureni concurează doi candidați: Marian Pătuleanu din partea PSD și Camelia Teslaru din partea ALDE, două partide care sunt în alianță la nivel național.

Local însă lupta politică încalcă toate regulile democratice.

FLUX 24 a urmărit campania ambilor candidaților. Duminică doar Camelia Teslaru a mers prin cele 3 sate ale comunei.

La un moment dat,  campania a fost tulburată de apariția la volanul Dusterului Primăriei a încă primarului Pătuleanu. Vizibil nervos a început să se certe cu cei de la fața locului.

Întâmplător lângă mașina Primăriei se afla editorul șef al FLUX 24.

Acesta văzând că în spatele mașinii Primăriei se făcuse o coadă de mai multe mașini care claxonau i-a atras atenția primarului Pătuleanu că blochează circulația.

Primarul a luat foc: E comuna mea, fac ce vreau, cine ești tu? De unde ești tu?

Ironic, Andrei Bădin i-a răspuns că este din Paris.

Cum mă trimiți la Paris? E comuna mea, a răcnit primarul…

Andrei Bădin: V-am atenționat respectuos că blocați drumul județean!

Cine ești dumneata? De unde ești?, a tunat primarul.

De la Miliție, de unde să fiu, i-a răspuns pe același ton ironic Andrei Bădin.
FILMAREA VIDEO E EDIFICATOARE:

După ce a fost insistent claxonat să elibereze drumul județean într-un final vicepreședintele PSD Giurgiu a deblocat circulația, dar a mers câteva sute de metri mai încolo, unde a blocat-o din nou cu încă câteva mașini lae apropiaților și a încercat, din nou, să îl provoace pe Andrei Bădin, care i-a explicat scurt că nu are dreptul să blocheze un drum public și l-a lăsat pe primar în plata Domnului.

FILMARE VIDEO 2. EDIFICATOARE DESPRE PRIMARUL PĂTULEANU:

În Singureni, Marian Pătuleanu este șeful mafiei cu terenuri agricole.

Așa cum FLUX 24 a dezvăluit deja acesta s-a îmbogățit din vânzarea terenurilor care nu îi aparțineau.

Oamenii sunt revoltați și vorbesc.

FLUX 24 va prezenta în zilele următoare alte mărturii zguduitoare și informații exclusive despre cum a fost furată o comună aflată la 30 de kilometri de București.

 

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img