spot_img
11 C
București
duminică, septembrie 25, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV VIDEO/ SOȚUL LUI SEVIL SHHAIDEH, AGENTUL DICTATORULUI BASHAR AL ASSAD

EXCLUSIV VIDEO/ SOȚUL LUI SEVIL SHHAIDEH, AGENTUL DICTATORULUI BASHAR AL ASSAD

-

Akram Shhaideh, soțul lui  Sevil Shhaideh propunerea de premier a PSD și ALDE, apare într-o înregistrare video din 2012 prezent într-o emisiune la televiziunea oficială siriană, unde laudă regimul dictatorial al lui Bashar al Assad și afirmă că luptă împotriva propagandei occidentale. 

- Reclama -

Shhaideh a făcut parte dintr-o delegație de sirieni din România invitată în Siria de regimul lui Bashar al Assad.  Delegația a manifestat solidaritate cu poporul sirian și conducerea oficială și s-a declarat împotriva conspirației occidentale. 

De la min 29 Akram Shhaideh:

Akram Shhaideh este un loial al regimului sirian, au precizat pentru FLUX 24 sirieni stabiliți în România.

siria2

Akram Shhaideh a lucrat 22 de ani în guvernul sirian, la Ministerul Agriculturii, conform biografiei sale oficiale.

CITIȚI ȘI: Soțul lui Sevil Shhaideh a lucrat 22 ani pentru regimul Assad

Pe conturile sale de socializare, Akram Shhaideh, de origine siriană, transmite mesaje pro-Assad, folosește simbolurile loialității față de regimul de la Damasc și critică atât rebelii, cât și liderii arabi și vestici care susțin revoluția siriană.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi că amână desemnarea unui premier până după Crăciun.

sot

În 2011, la câteva luni de la izbucnirea războiului civil, Akram Shhaideh publica un articol în care punea revolta populară pe seama organizației Frații Musulmani, criticând opoziția și denunțând interesele externe mascate sub umbrela apărării drepturilor omului: „Frăția Musulmană este partidul-cheie în lupta împotriva puterii și împotriva oricărei forme de guvernare: civilă, militară și științifică”, scria soțul premierului propus de PSD, scrie Rise Project.

„A fi în opoziție nu înseamnă mirosul trădării și a arăta lipsă de respect pentru credință și patrie sub pretextul schimbării și evoluției”, critica acesta opoziția siriană.

Akram Shhaideh a distribuit și o fotografie postată de soția unui general din armata lui Bashar al-Assad. În poză apar mai mulți lideri ai opoziției sirieni, precum și reprezentanți ai statelor arabe care-i susțin. Pe fotografie scrie: „Fiii de cățea”

2

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV: Sevil Shhaideh și informaţiile clasificate

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...