spot_img
30.8 C
București
luni, iulie 15, 2024
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV BOMBĂ ÎN SCANDALUL SRI: Generalul SRI, Florian Coldea şi fostul Şef...

EXCLUSIV BOMBĂ ÎN SCANDALUL SRI: Generalul SRI, Florian Coldea şi fostul Şef al Securităţii, Iulian Vlad, lăudând killerii lui Ceauşescu în ziua în care preşedintele Iohannis comemora morţii de la Timişoara SRI A BLOCAT DESCĂRCAREA UNUI FILM, ÎN CARE APAR MAIOR, COLDEA ŞI IULIAN VLAD DUPĂ CE A ACESTA A FOST PRELUAT DE FLUX 24

-

Ultimul eveniment la care a fost prezent generalul Florian Coldea, prim adjunctul şefului SRI, actualmente şeful interimar al principalului serviciu intern de informaţii, a avut loc anul trecut, în 18 decembrie, la sediul central al SRI. Invitat special: fostul şef al Securităţii, Iulian Vlad. La Timişoara, în acele zile, românii în frunte cu preşedintele ales Klaus Iohannis comemorau morţii de acum 25 de ani. FLUx 24 a descoperit pe siteul SRI un film în care şefii SRI, Maior şi Coldea, împreună cu fostul şef al Securităţii, Iulian Vlad, lăudau fosta Securitate. De la momentul preluării de FLUX 24, videoul ba a reapărut. ba a dispărut.  La ora 00.20 a fost blocat. Am făcut însă capturi. Filmuleţul SRI legat de fosta Securitate se intitulează: TRADIŢIA BINELUI.

- Reclama -

UPDATE: Flux 24 vă prezintă filmul la finalul articolului.

- Advertisement -

de ANDREI BĂDIN

Prilejul reuniunii festive a SRI din 18 decembrie 2014, conform anunţului în limbă de lemn de pe siteul principalului serviciu intern de informaţii: seria de manifestări destinate marcării Zilei Luptătorului Antiterorist şi aniversării a 40 de ani de la înfiinţarea primelor structuri româneşti cu responsabilităţi în materie antiteroristă.
SRIOPREA
A vorbit generalul Iulian Vlad, fostul şef al Securităţii şi mai apoi spune site-ul SRI: „S-au adresat audienţei domnul gl. (r) Gabriel Oprea, viceprim-ministru pentru securitate naţională şi ministru al afacerilor interne, domnul George Cristian Maior, directorul SRI, şi domnul gl.lt. Florian Coldea, prim-adjunct al directorului SRI, aceştia aducând un omagiu tuturor acelor patrioţi anonimi care şi-au dedicat viaţa luptei împotriva ameninţării teroriste.”

- Advertisement -

A fost proiectat şi un filmuleţ în care Securitatea de pe vremuri era lăudată pentru lupta antiteroristă, lucru de care Maior şi Coldea, cot la cot cu generalul Vlad, se declarau foarte mândri.

SRI ŞI-A ASUMAT PUBLIC SECURITATEA
SRITERO
Practic, SRI şi-a asumat în acest mod acţiunile Securităţii. Lupta aşa zis antiteroristă a Securităţii în perioada comunistă a constat în foarte multe crime făcute în străinătate, în special în spaţiul NATO. Secţia română a Europei Libere, finanţată de Congresul american, a fost tinţa a numeroase acţiuni ordonate de Securitate în care a fost folosit în câteva cazuri şi teroristul internaţional Carlos Şacalul. Trei directori ai Europei Libere au murit în urma unor acţiuni ale Securităţii. De asemenea, Securitatea română lucra la aceea vreme şi cu grupările teroriste arabe. Le-a finanţat logistic şi financiar, inclusiv într-un atentat pus la cale împotriva preşedintelui Ronald Reagan, din fericire eşuat.

LA TIMIŞOARA SE COMEMORAU MORŢII DE ACUM 25 ANI, LA SRI ER ANIVERSAT ŞEFUL SECURITĂŢII
IOHANNISTIM
Semnificaţia evenimentului din 18 decembrie anul trecut de la sediul central al SRI este mult mai profundă şi arată că SRI s-a reformat mult prea puţin. În 18 decembrie anul trecut, românii comemorau morţii de la Timişoara, iar şeful Securităţii era omagiat la sediul SRI. Românii vorbeau de schimbare, iar şefii SRI Maior şi Coldea şi vicepremierul Oprea omagiau Securitatea.

VIDEO DE LA REUNIUNEA ŞEFILOR SRI CU FOSTUL ŞEF AL SECURITĂŢII:

SRIVIDEO
Filmuleţul festiv al SRI cu fostul şef al Securităţii, Iulian Vlad, ba apare. ba dispare de pe siteul SRI după ce a fost descoperit de FLUX 24. Gest de transparenţă totală al SRI.
LINKUL E AICI: http://www.sri.ro/ziua-luptatorului-antiterorist-la-sediul-central-al-serviciului-roman-de-informatii-18-12-2014-16-46.html#URLvideotp://www.sri.ro//tpl/videoPlayer.php?title=Ziua+luptatorului+antiterorist+2014&thumb=http%3A%2F%2Fwww.sri.ro%2Ffisiere%2Fvideo%2FZLA2014%2FTraditia_binelui.jpg&mp4=http%3A%2F%2Fwww.sri.ro%2Ffisiere%2Fvideo%2FZLA2014%2FTraditia_binelui.mp4&ogv=http%3A%2F%2Fwww.sri.ro%2Ffisiere%2Fvideo%2FZLA2014%2FTraditia_binelui.ogv&webm=http%3A%2F%2Fwww.sri.ro%2Ffisiere%2Fvideo%2FZLA2014%2FTraditia_binelui.webm

FILMUL SRI CU IULIAN VLAD:

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img