spot_img
24.6 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Un cunoscut jurnalist s-a SINUCIS lăsând o scrisoare în care îi...

EXCLUSIV/ Un cunoscut jurnalist s-a SINUCIS lăsând o scrisoare în care îi acuză pe primarul arestat din Baia Mare, Cătălin Cherecheș și pe Episcopul Maramureșului/ INTEGRAL SCRISOAREA DE ADIO

-

Cunoscutul iurnalist maramureșean Octavian Butuza  s-a sinucis joi seară. Corpul neinsufletit a fost gasit in masina sa in parcarea supermarketului Kaufland.

- Reclama -

exclusiv-butuzaFLUX 24 a obținut în exclusivitate scrisoarea de adio lăsată de acesta în care Butuza îi acuză pe Cătălin Cherecheș, primarul arestat din Baia Mare și pe Justinian, Episcopul Maramureșului și Sătmarului.

Butuza era bolnav și spune în finalul scrisorii de adio că a încercat toate leacurile.

P.S. Am luat leacuri, multe, multe!, mai scrie el cu pixul la finalul scrisorii culese pe calculator rugând să fie sunată fiica sa.

octavian-butuza-1El spune că a făcut aceste gest deoarece ar fi fost lăsat pe drumuri de mama și fratele său acum mai mulți ani. I s-ar fi luat casa în acest mod, mai afirmă Butuza.

Butuza mai spune că stătea cu chirie dar banii nu îi ajungeau. În 5 iulie datoriile sale ar fi ajuns la 13.700 lei.

butuza2Din 2012 ar fi depus cereri pentru o locuință la Primăria Baia Mare, dar nimic nu s-a rezolvat. El îl acuză pe primarul Cherecheș că l-ar fi folosit. Butuza mai acuză și afacerile în media ale primarului arestat împreună cu grupul său.  El mai spune că articolele pe care Cătălin Cherecheș le semna în ziare erau de fapt scrise de el și nu ar fi primit nici un ban pentru acestea.

butuza3

El face dezvăluiri  și despre Episcopul de Maramureș, Justianian, care spune că ar fi nenorocit o femeie cu care avea o relație. Femeia ar fi încercat să se sinucidă dar e eșuat și a rămas mutilată.

butuza4De asemenea jurnalistul mai afirmă că primarul Cherecheș i-ar fi dat sume enorme de bani Episcopului.

butuza5

INTEGRAL SCRISOAREA DE ADIO:

1

2

3

4

5

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...