spot_img
22.2 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Trump a refuzat să vină în România: DETALII EXPLOZIVE

EXCLUSIV/ Trump a refuzat să vină în România: DETALII EXPLOZIVE

-

Președintele american Donald Trump a refuzat să vină în România în luna mai atunci când va efectua o vizită în Europa pentru a participa la reuniunea NATO, au precizat pentru FLUX 24 surse diplomatice.

- Reclama -

Inițial știrea despre vizita lui Trump a fost dată de DC News, site condus de Bogdan Chireac, apropiat al premierului Sorin Grindeanu și al PSD.

Zilele trecute ambasadorul american la București a negat categoric o vizită a lui Trump fără a da însă detalii.

Conform unor informații obținute în exclusivitate de FLUX 24 mai mulți emisari ar fi fost trimiși în DC cu scopul de a-l convinge pe Trump să accepte o scurtă vizită, de câteva ore, la București.

Printre cei trimiși în Washington D.C s-a aflat și Roberto Musneci (foto), un italian care a condus cel mai mare jucator de pe piata locala a medicamentelor, GlaxoSmithKline (GSK), in perioada 2001-2006 și devenit între timp lobbyist. 

Musneci a fost președinte AmCham, Camera de Comert Americana in Romania.

Musneci este asociat acum cu frații Alex și Gemy Șerban într-o companie de consultanță și lobby, Serban & Musneci Associates (SMA). Alex Șerban a fost  consultant al Guvernului Romaniei in probleme legate de intrarea in NATO.

Conform surselor FLUX 24, anturajul lui Trump a ridicat mai multe obiecții legate de Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților.

Emisarii au fost trimiși în DC de premierul Grindeanu și de PSD.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...