spot_img
15.1 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Strangulatorul din Miami, amantul fostei nore a lui Virgil Măgureanu, Lulu...

EXCLUSIV/ Strangulatorul din Miami, amantul fostei nore a lui Virgil Măgureanu, Lulu Balulu, Bamboo, Camorra și Ludovic Orban

-

Daniel Lenghea, 41 de ani, avocatul lui Cristian Borcea, cunoscut ca Strangulatorul din Miami, este unul din personajele cheie în campania electorală de la București nu numai pentru deputatul Dan Cristian Popescu, candidatul PNL la sectorul 2, dar și pentru Ludovic Orban, cel susținut de liberali pentru Primăria Generală a Capitalei.

lengheaLenghea care face naveta între București și Miami este cel mai bun prieten al lui Lulu Balulu, zis Mișu Pricopsitu, pe numele său real Mihai Popescu, fratele deputatului Dan Cristian Popescu, amantul fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, Alina.

- Advertisement -

lenggheafratepopescuLulu Balulu, care acum locuiește în Miami, a fost mâna dreaptă a lui Ludovic Orban, când acesta era ministrul transporturilor.

lenghearestatDaniel Lenghea a fost arestat în Florida pe 3 aprilie 2014, pentru violenţă domestică, după ce şi-a ștrangulat soţia, Ortansa Lenghea.

- Advertisement -

În apelul efectuat la numărul de urgenţă 911, Ortansa Lenghea, le-a spus poliţiştilor că soţul său i-a pus un halat de baie în jurul gâtului şi a strangulat-o până nu a mai putut respira, într-o ceartă violentă. Poliţiştii din Palm Beach au consemnat în raport că femeia abia putea vorbi şi la trei zile după ce a fost sugrumată de soţul său.

Lenghea a fost eliberat și pe cauțiune și mai apoi și-a convins soția să-și retragă plângerea.

Daniel Lenghea are grijă de afacerile lui Cristi Borcea din Florida, printre care şi restaurantul ”La Vendetta.

lengheaborceaEl reprezintă şi interesele nepotului lui Gigi Becali, Lucian, cel care deţine, alături de Giosue Castellano şi constănţeanul Teo Paşa clubul Bamboo din Miami Beach.

Giosue Castellano, zis Joshua, este nepotul temutei Pupetta Maresca, prima femeie din istorie recunoscută drept capo di tutti capi de către mafia italiană Camorra.

lengheabamboolengheabamboo2

lengheabamboo3Daniel Lenghea este în prezent implicat oficial în campania electorală a PNL la Capitală, în special cea a lui Dan Cristian Popescu la sectorul 2.

Lenghea este bun prieten și cu Florin Ghiulbenghian, cel care o susține pe Alina Măgureanu Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu și actuala amanta a lui Dan Cristiam Popescu, în denunțurile depuse la DNA.

lengheaorbandcpJoi, Ludovic Orban și Dan Cristian Popescu au făcut o plimbare de campanie cu metroul fiind însotiți de Daniel Lenghea marcând începutul strângerii de semnături pentru candidații PNL în Capitală.

lengheaorbanLenghea a preluat pe contul său de facebook o fotografie postată inițial de Ludovic Orban pe care a shăruit-o însă de la deputatul Mihai Voicu, liderul PNL sector 1.

Cineva comentează: Ești cam șters în poză!

Răspunsul lui Lenghea: Șters dar omniprezent

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img