spot_img
24.1 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Singura fotografie cu omul de la Black Cube care a aruncat...

EXCLUSIV/ Singura fotografie cu omul de la Black Cube care a aruncat în aer România: CINE E DAN ZORELLA? NU a lucrat în Mossad

-

FLUX 24 vă prezintă informații și o fotografie cu Dan Zorella, omul de la Black Cube, care a făcut destănuiri explozive în comisia rogatorie cu DIICOT în cazul #Kovesi, extrase prezentate exclusiv duminică de Evenimentul Zilei. Depoziția luii Zorella a avut loc în vară, pe 27 iunie. În 15 septembrie, Daniel Horodniceanu, șeful DIICOT, declara că așteaptă să primească din Israel, de la comisia rogatorie, documentele probatorii.

Dan Zorella are 33 ani și NU a lucrat în Mossad.

- Advertisement -

FLUX 24 a descoperit o prezentare a lui Dan Zorella apărută în presa israeliană în 2015, unde apare și singura fotografie publică a acestuia.

Articolul este preluat și pe contul de facebook al lui Zorella, de altfel singura postare publică a acestuia.

- Advertisement -

zo00Poza de profil a lui Zorella este o fotografie cu marea, probabil din Haifa unde este născut.

The Marker, suplimentul financiar al cotidianului israelian haAretz (cu orientare politica asumata de stanga), a promovat pe anul 2015 40 de tineri antreprenori israelieni de succes, printre care si Dan Zorella (co-proprietar Black Cube) in varsta de 33 de ani. Societatea Black Cube are aproximativ 100 de angajati, multi dintre ei fiind veterani ai diferitelor unitatii de informatii ale IDF (Armata Israeliana).

zorelaDan Zorella, nascut in Haifa, a lucrat in serviciul secret al armatei israeliene. Este licentiat in economie la Universitatea Technion si are o diploma de MBA de la Universitatea din Tel Aviv. Compania a infiintat-o in 2011 impreuna cu fostul sau coleg din armata, Avi Yanus. A infiintat filiale la Londra si Paris. Firma lucreaza in principal cu mari case de avocatura din Israel si strainatate. Pe parcursul anilor, Dan Zorella si-a folosit contactele stabilite pe vremea cand era militar si si-a format un portofoliu important de clienti. Rezultatele Companiei sunt impresionante si sunt mentionate pe site-ul acesteia, se scrie in prezentarea din The Marker.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img