spot_img
16.3 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV: Șefi din Poliție, chef cu stripteuze/ FOTOGRAFII ȘI DETALII EXPLOZIVE

EXCLUSIV: Șefi din Poliție, chef cu stripteuze/ FOTOGRAFII ȘI DETALII EXPLOZIVE

-

Un grup pe facebook al politiștilor din zona Moldovei au prezentat joi noapte mai multe fotografii bombă cu șeful poliției Bacău, chestorul Vasile  Oprisan, dar și cu adjunctul acestuia, comisarul sef Mirica Ionel, la un club de striptease,dar și mai multe detalii explozive din interiorul Poliției.

oprisanChestorul Cassanova Oprisan Vasile, neavand noroc in dragoste, a mai marcat o data in poarta „goala” a cluburilor de striptease din Bacau, gandindu-se sa se foloseasca de statutul de sef al politiei bacauane, pentru a intra in gratiile prestatoarelor de servicii sexuale aflate la ananghie, inregistrandu-se un nou episod clasic de mita si sex, au scris cei de la Garda de Noapte.

- Advertisement -

Scandalul de la Bacău are legătură cu o înscenare pentru luare de mită făcută unui politișt rebel.

Poliţistul Aurel Munteanu susţine că este victima unei conspiraţii pusă la punct de comisarul Gelu Margine, care conduce Poliţia Moineşti, susţinută de şeful de la judeţ, chestorul Vasile Oprişan.

- Advertisement -

Totul ar fi pornit de la un caz, în trafic, când l-ar fi prins pe finul şefului IPJ ameţit la volan, afirmă poliţistul.

După acest incident, produs în urmă cu trei ani, Aurel Munteanu a fost mutat pentru a face activităţi de birou, lucru care l-a refuzat. A fost trimis la verificări psihologice, dar a refuzat Spitalul din Focşani, care deserveşte personalul din MAI şi a preferat Spitalul Militar din Capitală. „S-a internat singur la Spitalul Militar Girota. Diagnosticul pus de medici a fost ca el să fie trecut în rezervă, după încheierea concediului medical, fiind considerat inapt, cu grad de invaliditate 3“, a declarat chestorul Oprişan.

Aurel Munteanu, după ce a fost trecut în rezervă, i-a făcut mai multe plângeri penale şefului IPJ Bacău, toate casate de procurori.

FRAGMENT DIN POSTAREA POLITIȘTILOR DESPRE PARTIDELE DE SEX DE LA BACĂU:

Astfel, in timpul unei manifestatii „culturale” la care a participat (a se citi orgie sexuala), dupa cateva pahare ingurgitate, chestorului Oprisan Vasile i s-a facut pofta de profesioniste, deoarece nu mai voia sa investeasca sentimente, dupa esecurile inregistrate, mentionate in episoadele anterioare, dorind sa practice un nou sport, acela de amor fara obligatii, cautand gratiile unei „asistente medicale” profesionista.

garda1Iar de oferta nu ducea lipsa, deoarece „meciul” s-a desfasurat intr-una din locatiile atat de dragi comandantului suprem, respectiv o pensiune discreta cu program pentru adulti, vizitata deseori de catre „el lider maximo”, unde prestatoarele imbracate in costumul Evei, isi prezentau nurii in fata prestigioasei asistente.

Fiind sub stapanirea instinctelor primare si a aburilor de alcool, chestorul a inceput sa se produca pe scena improvizata alaturi de profesioniste, etalandu-si talentul de dansator, concomitent cu lansarea de apropouri insinuoase catre nastrusnicele furnizoare de placeri carnale, (vezi foto).

sefpolitie2Se pare ca chestorul a fost foarte convingator in initiativa sa, deoarece o duduita nurlie, a receptionat imediat semnalele transmise, sens in care a acceptat sa faca o vizita „de lucru” in apartamentele situate la etajul stabilimentului, de unde s-au intors dupa jumatate de ora, ea cam jumulita, iar el pe deplin satisfacut.

sefpolitie3Insa fenomenul „basic instinct” nu se termina aici, deoarece faptele de vitejie ale sefului IPJ Bacau, mentionate mai sus, au fost urmate si de catre adjunctul acestuia, comisarul sef Mirica Ionel, care si-a creat posibilitatea de a-si satisface poftele primare, chiar la serviciu, transformand institutia IPJ Bacau, dintr-o unitate reprezentativa, serioasa si respectata, intr-un stabiliment gen „Crucea de piatra” din perioada interbelica, caruia ii mai lipsea doar un felinar rosu agatat deasupra usii de la intrare, (vorba poetului: „A transformat lunca, in spelunca”).

Este vorba de angajarea directa si mentinerea in functie la Serviciul rutier din cadrul IPJ Bacau, a unei doamne Ceausu Simona, in grad de agent de politie,care nu are alt merit profesional, decat ca are o alura de diva, si da bine in poza,(vezi foto).

chestorpolitie4Se pare ca domnita nu da bine doar in poze, ci si in asternut, deoarece Ionel al nostru s-a inamorat iremediabil de ea, asigurandu-i la serviciu doar o prezenta pasagera, fara a avea sarcini profesionale concrete, avand doar o prezenta decorativa pentru a incanta privirea vigilenta a vajnicului comisar sef Mirica.

In perioada anterioara, profitand de absenta sefului IPJ Bacau, comisarul sef Mirica Ionel, ramas inlocuitor la comanda inspectoratului, l-a propus pentru avansare in grad inainte de termen, pe nimeni altul decat pe sotul doamnei agent care este imaginea IPJ Bacau, respectiv pe inspectorul Ceausu Valentin. Aceasta avansare in grad, inainte de termen, nu a fost facuta pentru meritele tanarului ofiter, care nu s-a remarcat cu nimic pe linie profesionala, singurul lui merit fiind acela ca este sotul „topmodealai”, agent de politie Ceausu Simona, starnind astfel nemultumirea altor colegi ai incornoratului sot, care meritau intr-adevar sa fie avansati pentru rezultatele in munca obtinute.

Insa la IPJ Bacau, nu se recompenseaza munca adevarata prestata in lupta cu infractorii, se recompenseaza doar „prestatiile” intime, (in lupta corp la corp) de care beneficiaza din belsug comisarul sef Mirica Ionel, (mai putin, ce-i drept in ultima perioada, de cand este numit interimar sef al IPJ Vaslui, cand intalnirile amoroase sunt planificate, strict pe principiul „misiunilor in teren”, justificate in familie de catre ambii amorezi).

Acest exemplu nu este singular. Avansarile inainte de termen se practica la IPJ Bacau si pentru recompensarea prietenilor si „camarazilor de arme in afaceri”. Astfel in anul 2015 au fost avansati in grad, inainte de termen noua politisti, printre care si subcomisarul de politie Margina Elena, nora comisarului sef Margina Gelu – seful Politiei Mun. Moinesti, la gradul de comisar de politie.

Aceasta avansare s-a facut dupa alocutiunea clamata de catre chestorul Oprisan Vasile, cu ocazia sedintei festive, respectiv: „Vrednicia politistului nu depinde de marimea gradului sau, ci de capacitatea sa profesionala”.

As vrea sa se precizeze cu exactitate, la ce capacitate profesionala s-a referit chestorul Oprisan Vasile, in legatura cu nora comisarului sef Gelu Margina, care, la serviciu este o ilustra anonima, fara a se remarca cu absolut nimic pe linie profesionala. Sau, putem lua de buna, explicatia data de un comentator pe marginea articolului aparut pe site-ul „Ziarul de Bacau” din 25.03.2015? ( Citez: Elena Margina este o „superpolitista” care s-a remarcat prin faptul de a fi fugarita de la DIPI, prin faptul de a fi sotia unui smecher de la DIICOT si implicit nora vestitului sef de la Moinesti. Pai nu merita avansata!?). http://zdbc.ro/bacau-avansari-in-grad-la-politie/

Ce ar mai fi de comentat in plus…? Cred ca nimic!

Domnule ministru Petre Toba cat mai tolerati asemenea specimene in fruntea unitatilor judetene ale politiei? Considerati ca acesti ofiteri fac cinste ministerului si reprezentantilor acestuia …?

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img