spot_img
32.5 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Secretele ofițerului SRI cu becul din arhiva SIPA

EXCLUSIV/ Secretele ofițerului SRI cu becul din arhiva SIPA

-

INVESTIGAȚIE COMUNĂ FLUX 24 ȘI INCISIV DE PRAHOVA:

- Reclama -

Andronache Florian, ofițerul SRI care a intrat în arhiva SIPA în 2013 sub pretextul schimbării unui bec, consilier la aceea vreme al ministrului Justiției, a fost subofiter lucrând la poarta  SRI Prahova UM 0735 Ploiesti circa 10 ani de zile.

În anul 2006 a fost facut ofiter de către Marin Constantin, fostul sef al SRI Prahova.

Dupa ce a facut cursul la Scoala de ofițeri SRI de la Gradistea în 2008 , Andronache  Florian a lucrat la sectorul W de la SRI Prahova (combaterea crimei organizate ) pana cand a fost transferat la Ministerul Justitiei la nasul sau de cununie,  Robert Cazanciuc.

Deci, SRI a mințit in comunucatul oficial de joi.

Andronache nu a lucrat nici o secunda la OSSS ( OFICIUL PENTRU SUPRAVEGHEREA SECRETELOR DE STAT- UNDE SUNT SPECIALISTII IN DOCUMENTE CLASIFICATE- SEDIU CARE SE AFLA PE CALEA VICTORIEI DUPA PALATUL CEC, PE DREAPTA ).

EL A LUCRAT LA SECTORUL W SUB COMANDA LUI PAIS FLORIAN, IMPLICAT IN HEXI PHARMA

BOMBA BOMBELOR ESTE ÎNSĂ ALTA:  CAND ERA CONSILIERUL MINISTRULUI JUSTITIEI, ANDRONACHE FLORIAN A FOST VAZUT FOARTE DES LA DIRECTIA JURIDICA A SRI, la celebrul general Dumitru Dumbravă, cel cu câmpul tactic în Justiție.

O coincidență credem neîntâmplătoare.

Pentru parlamentarul Robert Cazanciuc o mica corectare a ceea ce a exprimat public fata de accesul comisiei si a consilierului sau, cadru SRI, in arhiva SIPA.
HG nr.585/2002 prevede:
„(…) art.105. – Este interzis accesul cu aparate de fotografiat, filmat, înregistrat audio-video, de copiat din baze de date informatice sau de comunicare la distanţă, în locurile în care se află informaţii secrete de stat.
art.106.- Conducătorii unităţilor deţinătoare de informaţii secrete de stat vor stabili reguli cu privire la circulaţia şi ordinea interioară în zonele de securitate, astfel încât accesul să fie permis exclusiv posesorilor de certificate de securitate şi autorizaţii de acces, cu respectarea principiului necesităţii de a cunoaşte.
art.107.- Accesul pentru intervenţii tehnice, reparaţii sau activităţi de deservire în locuri în care se lucrează cu informaţii secrete de stat ori în care se păstrează, se prelucrează sau se multiplică astfel de informaţii este permis numai angajaţilor unităţii care deţin autorizaţii de acces, corespunzător celui mai înalt nivel de secretizare a informaţiilor pe care le-ar putea cunoaşte.
art.108.- (1) Pentru a distinge persoanele care au acces în diferite locuri sau sectoare în care sunt gestionate informaţii secrete de stat, acestea vor purta însemne sau echipamente specifice.
(2) În locurile şi sectoarele în care sunt gestionate informaţii secrete de stat, însemnele şi echipamentele distinctive se stabilesc prin regulamente de ordine interioară.
(3) Evidenţa legitimaţiilor, permiselor şi a altor însemne şi echipamente distinctive va fi ţinută de structura/funcţionarul de securitate al unităţii.”
Deci de unde a scos dansul expresia formulata oficial prin care a spus ca a creat o comisie speciala, conform legii, pentru a verifica functionarea unui bec intr-o zona de securitate clasa I, bănuim noi.
O mare ineptie a unui demnitar cu o responsabilitate trecuta de ministru al justitiei…
Recent el este seful comisiei Juridice in Senat inlocuindu-l pe Serban Nicolae. Oare SRI stie de ce?
spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...