spot_img
16.3 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ SCANDALUL CU SECURIȘTI DE LA MONARHIȘTI: Ginerele unui general SRI

EXCLUSIV/ SCANDALUL CU SECURIȘTI DE LA MONARHIȘTI: Ginerele unui general SRI

-

Scandalul agenților serviciilor de informații infiltrați în Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM) aduce dezvăluiri explozive obținute în exclusivitate de FLUX 24. Co-președintele Alianței, fosta realizatoare tv, Marilena Rotaru, a demisionat acuzând infiltrarea organizației de agenți ai serviciilor de informații.

serbancasaregalaMarilena Rotaru l-a acuzat în acest sens pe co-președintele ANRM, Cătălin ŞERBAN, dar fără a da amănunte.

- Advertisement -

Cu Marilen Rotaru s-au solidarizat majoritatea membrilor Consiliului de Onoare al ANRM care au demisionat și ei: surorile Coposu,Doina Cornea, Mihai Ricci (fost secretar particular al ASR si coordonator al actiunilor Casei Regale), Lucia Hossu Longin, Mircea Carp (fost director Radio Europa Liberă), Dinu Zamfirescu și alții

FLUX 24 a aflat că Șerban este ginerele generalului SRI, Traian Liteanu, fostul rector al Academiei SRI.

- Advertisement -

Cătălin Șerban este omul de încredere al gl br (r) Eugen Porojan, aghiotant regal, omul de încredere al Principelui Radu.

Interesant este că înainte de a fi monarhist, Cătălin Șerban a fost un susținător activ al Mișcării Legionare căreia i-a pus la dispoziție două imobile în strada Banat nr. 28 din București și unul pe strada Popa Tatu, unde avea o cafenea. Șerban avea și un magazin online care vindea însemne legionare. În str. Popa Tatu avea un restaurant unde erau însemne ale Mișcării lui Corneliu Zelea Codreanu.

monarhistisediuÎn 2012 când a ajuns co-președinte al ANRM, Șerban a schimbat însemnele legionare de la adresa respectivă cu cele monarhiste.

Mai mult siteul de internet care vindea însemne legionare a fost transformat în royalshop.ml. Cu toate că oficial magazinul online e prezentat ca fiind al ANRM acesta este afacerea privată a co-președintelui ANRM.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img