spot_img
-1.8 C
București
sâmbătă, ianuarie 22, 2022
AcasăExclusivEXCLUSIV/ Regele Mihai bolnav, Principesa Margareta dă petrecere la Peleș și îl...

EXCLUSIV/ Regele Mihai bolnav, Principesa Margareta dă petrecere la Peleș și îl medaliază pe controversatul ministru al Educației/ Finul Păpușarului de la Chișinău va fi primit în biroul Regelui

-

Principesa Margareta dă la finalul săptămânii petrecere de aniversarea zilei ei de naștere la Castelul Peleș din Sinaia, prilej cu care va acorda și primele medalii în calitate de Custode al Coroanei Regale.

Margareta își va aniversa ziua de naștere sâmbătă 26 martie, ea fiind născută în 25.

Regele Mihai se va află sub îngrijirea medicilor la resedința de la Aubonne, după ce a fost internat în 2 martie în stare foarte gravă în spital, conform anunțului Casei Regale.

Margareta va acorda Medalia Custodelui Coroanei Române controversatului ministru al Educației, Adrian Curaj, care acoperă scandalul plagiatelor.

La petrecerea de la Peleș, Margareta și-a invitat doar una din cele patru surori, pe Maria.

La petrecere sunt invitați premierul român Dacian Cioloș, dar și președintele Parlamentului Moldovei, Adrian Candu, finul și fostul administrator al afacerilor oligarhului Vlad Plahotniuc. Cei doi vor fi primiți în biroul Regelui de la Peleș, anunță Casa Regală într-un comunicat.

La Peleș va fi organizat un concert în cinstea zilei de naștere a Margaretei, dar și a împlinirii a 135 de ani de la proclamarea Coroanei României, iar mai apoi va avea loc o recepție.

- Advertisment -

Must Read

China face o Lună artificială

0
Cercetători chinezi construiesc o "Lună artificială" în cadrul unui centru de cercetare pentru o serie de experimente în condiţii de gravitaţie redusă, bazate pe...