spot_img
17 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ PNȚCD dat afară din Partidul Popular European, Aurelian Pavelescu a îngropat...

EXCLUSIV/ PNȚCD dat afară din Partidul Popular European, Aurelian Pavelescu a îngropat partidul lui Coposu

-

Așa cum FLUX 24 a anunțat în exclusivitate ieri joi seară la Bruxelles PNȚCD a fost dat oficial afară din Partidul Popular European (PPE).

- Reclama -

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV/ PNȚCD la un pas de excludere din Partidul Popular European

Dragi prieteni, dupa cum am anticipat ieri in articolul postat pe dreptatea.org, si dupa cum site-ul flux24.ro a anuntat, ca PNTCD sub conducerea D-lui Pavelescu va urma sa fi exclus astazi din EPP (European People’s Party), acest lucur s-a produs acum! Astazi PNTCD si-a incetat existenta ca si partid European! PNTCD a fost primul partid romanesc primit in EPP, datorita marelui om politic Corneliu Copsu. Actualul Presedinte al PNTCD dl. Pavelescu, a reusit marea performanta ca sa aduca partidul la 0% si sa il scoata din EPP. Multumim domnule Pavelescu! Sunteti un adevarat politician (NU om politic), care ati reusit sa distrugeti total PNTCD!, a scris pe facebook avocatul Radu Ghidău, membru PNȚCD.

REACȚIA LUI AURELIAN PAVELESCU:

Act ticalos al Partidului Popular European: executia de tip bolsevic a singurului partid crestin-democrat din Romania: PNTCD! Mergem mai departe!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...