spot_img
14.7 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăcoronavirusEXCLUSIV/Organizația Mondială a Sănătății trimite în România o delegație specială de urgență:...

EXCLUSIV/Organizația Mondială a Sănătății trimite în România o delegație specială de urgență: Situația este catastrofală

-

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) se pregateste sa trimita in Romania o delegatie speciala de urgenta, pentru a discuta cu Ministerul Sanatatii caile in care s-ar putea vaccina populatia din Romania. O sursa din OMS a declarat jurnalistului israelian Attila Somfalvi (foto) pentru siteul Ynet.co.il, cel mai mare site israelian, și Flux 24 ca situatia din Romania este „catastrofala”. 


Dr Dorit Nitzan, director de urgență la Biroul regional pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății,a subliniat faptul ca Romania este o tara cu care OMS-ul are relatii foarte bune, iar faptul ca romanii nu se vaccineaza e „dureroasa”. Dr Nitzan a spus: „Incercam sa vedem ce putem face ca sa ajutam Romania. E devastatoare situatia. Primul pas o sa fie o incercare de a vaccina pe toti cei care vor sa se vaccineze. O sa facem tot ce putem. Acum incercam sa gasim medicamente ca sa le putem trimite in Romania”. 
Dr Raed Arafat este in legatura stransa cu OMS, si surse din organizatie au declarat ca Dr Arafat este in legatura zilnica cu colegii lui de la OMS, in cautare de ajutor pentru Romania.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...