spot_img
1.4 C
București
joi, noiembrie 30, 2023
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Nora lui Virgil Măgureanu, gașca de la Miami, bufonul, Mișu Pricopsitu...

EXCLUSIV/ Nora lui Virgil Măgureanu, gașca de la Miami, bufonul, Mișu Pricopsitu și UN MEGA TUN IMOBILIAR

-

FLUX 24 a dezvăluit încrengăturile dubioase dintre fosta noră a lui Virgil Măgureanu, amantul acesteia, deputatul PNL, Dan Cristian Popescu, candidat la Primăria sectorului 2 și grupul de la Miami.

- Reclama -

Regizorul grupului este Lulu Balulu, zis și Mișu Pricopsitu, pe numele său Mihai (Mișu) Popescu, fratele lui DC Popescu.

lulu3Pricopsitu a fost mâna dreaptă a lui Ludovic Orban când acesta era ministru al transporturilor. Încă de atunci au fost puse bazele mega tunului…

CITIȚI ȘI DESPRE BĂIEȚII IMPLICAȚI ÎN AFACERE:EXCLUSIV/ Strangulatorul din Miami, amantul fostei nore a lui Virgil Măgureanu, Lulu Balulu, Bamboo, Camorra și Ludovic Orban

În poveste masonul de la OTV, Florin Ghiulbenghian, este bufonul grupului de la Miami, vidanja trimisă la tv să arunce cu rahat și să acopere cu denunțuri mega tunurile puse la cale de grup.

Principalul scop al acestui grup este înscăunarea lui Dan Cristian Popescu în funcția de primar al sectorului 2.

popescugaraPopescu s-a demascat, cum ar spune Ion Iliescu, într-o postare pe facebook, unde a anunțat principalul său punct din program.

Un mega tun imobiliar: mutarea Gării de Est, cunoscută ca Gara Obor, și obținerea unui teren de 20 de hectare, unde cică ar urma să fie realizat un parc de afaceri it, 500 de apartamente pentru tineri și spații de agrement și sport.

Cele 20 de hectare sunt în posesia CFR în acest moment.

lengheabamboolengheabamboo2Neîntâmplător tot grupul din spatele lui DC Popescu face parte din mafia imobiliară cu afaceri în sectorul 2: de la Cristian Borcea, avocatul său, Daniel Lenghea, nepotul lui Gigi Becali, Lucian, și alții, mulți alții, printre care și Dragoș Dobrescu.

Așa zisul grup de la Miami.

Dobrescu și Borcea sunt cei care l-au denunțat pe Neculai Onțanu, primarul suspendat al sectorului 2, în prezent arestat, la DNA.

luluPlanul pentru cele 20 hectare a apărut în 2008, când Lulu Balulu alias Mișu Pricopsitu, fratele lui DC Popescu, era consilierul special al ministrului transporturilor, Ludovic Orban. Nota bene: CFR era atunci, dar și acum în subordinea Ministerului și mai multe afaceri imoboliare au fost gândite atunci.

22 iulie 2008, știre Mediafax:

berceanu

Liderul PDL Dolj  (n.red- Radu Berceanu, fost ministru al transporturilor) a arătat că CFR, sub mandatul actualului ministru al Transporturilor, liberalul Ludovic Orban, s-a apucat de afaceri imobiliare, având la dispoziţie „tot felul de terenuri, care se află în mijlocul oraşelor, în jurul gărilor, uneori chiar linii de cale ferată care traversează oraşul şi nu mai sunt folosite, iar terenul aferent a rămas al CFR”.

FRAȚII POPESCU, ORBAN ȘI OPRESCU:

„Aveam unele motivări de când ne-a spus domnul Orban la toţi că îl poate conduce prin telefon. Ministerul este de fapt condus de doi consilieri. Mădălina Hristu, care a terminat o facultate privată vara trecută, deţine funcţia de director de cabinet, şi decide tot, cine ia contractele, cine intră la minister, ce semnează, ce documente pune deoparte”, a adăugat Radu Berceanu.

În plus, el a menţionat că fratele consilierului personal al lui Orban, Cristi Popescu, deţine funcţia de consilier al primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu.

„Mişu Popescu (consilierul personal lui Ludovic Orban) şi-a luat o proprietate la Miami şi un avionde aproximativ 270.000 de euro şi, printre altele, l-a pus pe fratele său în CA la Aeroportul Otopeni. Astfel, brusc, multe firme private cu care acesta lucra şi în care este acţionar au început o activitate efervescentă cu Aeroportul Otopeni”, a mai spus Berceanu.

În opinia acestuia, „cea mai interesantă scenă a fost întrevederea oficială între Ludovic Orban şi Sorin Oprescu, primarul Bucureştiului, în care Orban i-a spus: «Vă prezint consilierul meu personal, Mişu Popescu», iar Sorin Oprescu i-a răspuns: «Vă prezint pe Cristi Popescu, consilierul meu»”.

„Cei doi fraţi s-au reunit astfel şi au reuşit să pună cap la cap lucruri de care vom mai auzi”, a adăugat Radu Berceanu.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img