spot_img
30.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăJustitieEXCLUSIV/ Noi dezvăluiri despre procurorul din dosarul Blair și SRI: La masă...

EXCLUSIV/ Noi dezvăluiri despre procurorul din dosarul Blair și SRI: La masă cu un cămătar și alte legături periculoase

-

ANCHETĂ FLUX 24 ȘI INCISIV DE PRAHOVA:

- Reclama -

Duminica, 20 noiembrie 2016, in “buricul” orasului Ploiesti, la un local apartinand unui camatar.Observam cu surprindere, in preajma localului,  doua autoturisme celebre: Hyundai Tucson Negru- PH-19 NSD apartinand procurorului Negulescu Mircea (foto), recent “spalat” de CSM ca la “NUFARUL” si un alt autoturism celebru…mercedes negru ..AMG…

       La masa, in localul respectiv (apartinand unui camatar), stateau la “negocieri” urmatorii:

1.  Negulescu Mircea, procuror la DNA Ploiesti;

2.  Cunoscutul om de afaceri Adrian Vuta Nistoroiu (“frate” cu un “renumit deontolog narcoman, patronul firmei Vispesti Glass, recent arestat pentru actiuni de “camata”(personaj care asigura loja la meciurile de fotbal ale echipei Petrolul domnului procuror Negulescu Mircea si lui Sabin Iancu, seful SRI Prahova);

3.  Catalin Ionita, finul “deontologului “ narcoman (care se recomanda capitan SRI in rezerva), fost director la SC Birotehnic SRL Ploiesti, actualmente director Rosal Grup ;

Cezar Stoichiciu, fost politist local care are o plangere penla pe rol privind deturnarea de fonduri publice in calitatea detinuta la Politia Locala Ploiesti, actualmente director la CSM Ploiesti (declarat incompatibil de A.N.I).

 Va reamintim pe puncte, cine sunt personajele si relatiile deontologice ale procurorului Negulescu Mircea cu care s-a intanit duminica, 20 noiembrie 2016. De asemenea, aveti ocazia sa realizati tentaculele “CARACATITEI DE LA PLOIESTI”:

 1.Procurorul Negulescu Mircea

– M.N.: Claudia Tănase…da ? Claudia ! Hm ?
– Interlocutor: Da tu ai încredere în Claudia asta ?
– M.N.: Da! Claudia mi l-a dat pe Bădescu, pe nașul, că să fim ok, aşa !
– Interlocutor: Ea ţi l-a dat pe Bădescu ?
– M.N.: Ea cu Tănase, da !
– Interlocutor : Tu lui Sabin (n.r. şeful SRI Prahova) i-ai spus asta, de care ţi-a dat …(neinteligibil) ?
– M.N.: Nu…
– Interlocutor : Știa de la tine …
– M.N.: Da. Păi nu ţi-a zis ? Ţi-a zis !
– Interlocutor: Nu .
– M.N: Știa de la mine, normal, că doar de la cine era să ştie ! Da ? şi pe urmă chestia că domne’, că Enache, cu presă, cu…
– Interlocutor : Tot Claudia ţi-a spus-o ?
– M.N.: Nu, aia ştiu de la altă lume…ştiu de la Patraru. Mă certă pe mine Patraru, că dai la două capete, făceau d’alea, că facem noi….
– Interlocutor : Patraru nu e prieten cu Saghel ?
– M.N.: ştii, am avut eu o relaţie cu Claudia, mi-a zis-o Patraru
– Interlocutor : Mă, nu te-a rugat nimeni !
– M.N.: Mi-a zis Patraru, mă ! Cum nu m-a anunţat nimeni ?
– Interlocutor: Asta este şantaj, mă !
– M.N. : Păi e şantaj, mă !
– Interlocutor : Da-l pe Patraru pentru şantaj, da-l în p… maşii ….
– M.N.: De ce să-l bag pe Patraru ? …(neinteligibil)
– Interlocutor : Ce treaba are el că ai regulat-o tu pe Claudia ?
– M.N. Păi eu le regulez pe toate, să moară mama ! Nu pot să stau o ora ! Deci nu pot să mă salut cu o femeie cunoscută pe ….
– Interlocutor: asta-i şantaj ! asta-i şantaj !
– M.N: ştiu ! Da, chestia asta o ştii numai tu şi Sabin (şeful SRI Prahova)!

2. AFACERISTUL ADRIAN NISTOROIU. Cunoscutul om de afaceri Adrian Vuta Nistoroiu, patronul firmei Vispesti Glass specializata in producerea de geamuri termopan si patronul echipei de fotbal AS Vispesti 2010 a fost saltat de politisti alaturi de alte cinci persoane sub suspiciunea savarsirii infractiunilor de camatarie si santaj.

Adrian Nistoroiu a fost prezentat instantei Judecatoriei Ploiesti alaturi de Milu Constantin, Joita Ion, Toma Teodor, Popescu Nicolae, Botez Ionut cu cerere de arestare preventiva.
Actiunea a fost declansata miercuri, 29 iunie, cand politistii de la Investigatii Criminale din cadrul IJP Prahova, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale a Politiei Romane, au efectuat 13 perchezitii la persoane banuite de camatarie si santaj. Politistii au pus in aplicare 17 mandate de aducere. Perchezitiile au avut loc in Ploiesti, Valenii de Munte, Breaza,Targsoru Vechi precum si in comune arondate municipiului Campina.
In urma documentarii a reiesit ca, de la inceputul anului 2015 pana in prezent, cei in cauza ar fi imprumutat bani cu camata mai multor persoane din judet, pentru recuperarea sumelor apeland la amenintari si acte de violenta.
Trei dintre suspecti au fost arestati preventiv pentru 30 de zile in timp ce Adrian Nistoroiu (oare acum banuiti de ce?…Ghiciti?…), Popescu Nicolae si Botez Ionut au primit arest la domiciliu tot pentru o perioada de 30 de zile.

3. Catalin Ionita

La data de 16 noiembrie 2016, Incisiv de Prahova publica urmatorul articol : “Gruparea de crima organizata de la “Bravo” preia, incet – dar sigur toata puterea in Ploiesti!!! PAMFLET”!!!  

 “Gruparea de crima organizata formata din seful SRI Prahova (Sabin Iancu) zis “Suca de Bailesti”, procurorul Negulescu Mircea de la DNA Ploiesti, zis “Portocala sa moara mama”-omul SRI-ului, George Stanciu, zis “Mardare”, Catalin Ionita (care se recomanda capitan SRI in rezerva), fost director la SC Birotehnic SRL Ploiesti, actualmente director Rosal Grup –sucursala Ploiosti au o noua pusculita!!!

Pe nimeni nu a interesat cum, fostul director al Rosal Grup care dezertase din mafia de la “Bravo” a fost executat!!!

Pai, sa va dezvaluim noi, cum aceasta grupare de crima organizata preia, incet- dar sigur toata puterea in Ploiesti!!!

Cu foarte mult timp in urma, un “deontolog” narcoman s-a prezentat la fostul director general al Rosal Grup –Sucursala Ploiesti si s-a “milogit” sa ii angajeze finul!!!

Cum fostul director a dezertat din mafia de la “Bravo” si ei aveau nevoie de o pusculita gen CSM Ploiesti, au gandit un plan diabolic!

Astfel, George Stanciu, zis “Mardare” cu sprijinul procurorului  “Portocala sa moara mama” s-a deplasat la Silviu Prigoana si au negociat o spaga si o numire …in schimbul ocolirii lui Silviu Prigoana a anchetei derulate de procurorul de “ARTE”.

In urma acestor “discutii” amicale, George Stanciu, zis “Mardare l-a “motivat” pe procuror sa il ocoleasca pe Silviu Prigoana.

Totodata, Silviu Prigoana l-a numit director la Rosal-Sucursala Ploiesti,  pe Catalin Ionita (care se recomanda capitan SRI in rezerva), fost director la SC Birotehnic SRL Ploiesti-finul narcomanului!

Mai mult, primarul Adrian Dobre a cazut la “pace” cu gruparea de la “BRAVO” (prin consilierul sau, ofiter SRI) si a “prelungit” contractul celor de la Rosal…’Pusculita” este gata sa fie golita…caci, vechiul director refuzase “avansurile” acestei grupari de crima organizata!!! Frumos…nu?

Chiar daca este un pamflet, rugam DIICOT-ul sa verifice cele de mai sus! Garantam surprize mari”!

4.Cezar Stoichiciu

In afara dosarului penal privin “voalarea” unor mari sume de bani de la Politia Locala si de incompatibilitatea lui Cezar Stoichiciu, va reamintim un artico publicat de Incisiv de Prahova, la data de 4 noiembrie 2016, o ancheta a celor de la Gazeta Sporturilor, ca sa aveti o privire de ansamblu a “CARACATITEI DE LA PLOIESTI”: “Anchetă Gazeta Sporturilor: ”Schema Ridzi” și la Ploiești”!!!

 Ajuns în pragul desființării, CSM Ploiești și-a tras oficioase de presă cu 16.000 de euro!!! Cine puteau sa fie implicati? Ati ghicit!!! Cezar Stoichiciu…ziarele de casa cu narcomani si…protejati de procurorul “PORTOCALA SA MOARA MAMA”!!!  De aceea primarul Adrian Dobre a prelungit contractul penalului Cezar Stoichiciu? Penal pentru ca mai avea o plangere penala pentru matrapazlucurile efectuate in calitatea de sef birou de achizitii la Politia Locala Ploiesti!!! Mafia de la “BRAVO” despre care va dezvaluiam de cateva luni de zile – iese la rampa!!! Noi am prezis!!! Pacat ca, mafia de la “BRAVO” nu ne-a luat in seama!!! Asteptam arestarile bine meritate si “visate” de narcoman!!! Normal, va pica si ilustrul procuror Negulescu Mircea zis si “PORTOCALA SA MOARA MAMA”!!!

nr-5-cIata de ce Cezar Stoichiciu si MAFIA de la “BRAVO” a inscenat asa zisul flagrant directorului ziarului Comisarul de Prahova. Pentru stoparea investigatiei. CSM Ploiești a devenit de multă vreme un aspirator de bani publici, în care, vreme de 12 ani, municipalitatea a pompat fonduri cu nemiluita. În 2005, clubul a pornit cu o singură secție, s-a extins în timp până la 12 secții, și-a îmbogățit constant infrastructura de gestionat (sala Olimpia, stadion „Ilie Oană”, hipodrom), iar acum a ajuns într-o fundătură.

Practic, e în pragul desființării, cu salarii blocate, competiții abandonate, sportivi și antrenori batjocoriți și umiliți, plus un director, Cezar Stoichiciu, puternic susținut politic și transformat într-o monedă de trocuri de funcții. „Dacă-l dai afară pe Stoichiciu, te curăț la Agenția X” ar fi refrenul preferat în ședințele locale.

Războiul prahovean PSD – PNL a atins cote absurde, iar Stoichiciu, fost șef al achizițiilor la Poliția Locală, ajuns în funcție în octombrie 2015, a supraviețuit în permanență doar cu statut de interimar și cu mandate prelungite succesiv.

„FONDURI DIRIJATE POLITIC”

„Omul e complet paralel cu sportul, fondurile interne le ghidează după pornirile de moment sau după dictările amicilor săi politici”, spun inamicii lui Stoichiciu, împins la înaintare de PSD.

„Sportivii au dat dovadă de ambiţie, de dăruire, au luptat ca nişte gladiatori ai lumii moderne, dar nu putem să le răsplătim munca din raţiuni greu de înţeles”, explica Stoichiciu în presa ploieșteană, înfățișându-se în postura de conducător binevoitor, dar legat de mâini și de picioare din cauza conflictelor întreținute între socialiști și liberali.

Cheia: finanțarea e astupată din vară de autorități, la inițiativa directoarei economice a Primăriei, Nicoleta Crăciunoiu, pe considerentul că plățile făcute pentru sportivi, antrenori, medici pe PFA nu sunt legale.

„Se mai scurg din când în când niște bani doar pentru prezentarea la competiții, cât să nu moară complet clubul. Se mai scapă și pe restanțe salariale niște firimituri, dar numai pentru cei care au ochii mai frumoși și știu pe la ce uși să bată”, spune cineva din interior.

PLĂȚI PENTRU „INTERVIURI ȘI COMUNICATE DE PRESĂ”

nr-5-eÎn tot acest peisaj lugubru, CSM Ploiești încheie contracte controversate de promovare a activității clubului cu două societăți din județ, conexate la filiere politice. Este vorba inclusiv despre plăți operate pentru „comunicate de presă, interviuri cu sportivii legitimați la club, publicarea rezultatelor și a performanțelor obținute de echipele secțiilor clubului”.

Adică pe lângă promovarea propriu-zisă a unui eveniment, CSM a plătit și pentru știri sau interviuri la câteva publicații/TV din Ploiești! Este fix mecanismul folosit în dosarul Ridzi, în care fostul ministru a cumpărat conținut, știri și emisiuni pentru MTS, încălcând Legea audiovizualului și ordonanțele guvernamentale în materie.

Desigur, totul e la scară locală în cazul CSM Ploiești, fiind vorba de 71.500 lei (circa 16.000 de euro), dar asta nu schimbă datele problemei.

VENIȚI LA MECIURI DE „HANBAL”!

Acum, George Stanciu fentează spunând că „habar n-am cine este Dam Advertising”, iar fratele său pasează explicațiile pentru contractul cu CSM Ploiești către Daniel Costache, responsabilul de comunicare.

Răspunsul prezintă detaliile punctuale ale parteneriatului: „Spoturi TV în intervalul 19-23 (6 spoturi/zi), fiind spoturi de promovare a activităților sportive. De asemenea, spoturile Info Channel erau în intervalul 8-22 (280 spoturi/zi), având același scop de promovare a activităților sportive”.

Dam Advertising s-a ocupat și de producție, rulând apoi pe un panou din Ploiești un montaj în care face referire inclusiv la secția de „hanbal” a lui CSM! Calupul s-a rotit săptămâni la rând fără ca nimeni din club măcar să semnaleze jenanta eroare ortografică prezentată sub ochii a mii de cetățeni și potențiali spectatori ai meciurilor de handbal.

„PASUL LA OFSAID” FĂRĂ SEMNUL DE PUBLICITATE

Mai departe, se intră abrupt în conținutul editorial al postului: „Dam Advertising nu s-a rezumat la acest număr de spoturi, ci a efectuat mai multe operațiuni, respectiv, pentru TV, știri și emisiuni”. Fără echivoc!

300 de știri, interviuri, rezultate și prezentări de competiții
Al doilea contract, cu Bianti Impex, e mai generos. Perioada: 15 februarie 2016 – 31 iulie 2016. Valoare: 10.000 de lei pe lună inclusiv TVA.

Obiect:  „mediatizarea acțiunilor întreprinse de conducerea clubului, comunicate de presă, interviuri cu sportivii legitimați la club, publicarea rezultatelor și a performanțelor obținute de echipele secțiilor clubului, publicarea machetelor de felicitare cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun adresate suporterilor pe șase site-uri locale și în ziarul «Telegrama de Prahova»”.

Cele 6 portaluri online nenominalizate în documente sunt ziarulincomod.ro, telegrama.ro, stopinfractori.ro, faptdivers.ro, actualitateaprahoveana.ro și sportonlineph.ro. Primele trei ar fi, de fapt, controlate prin interpuși de același George Stanciu „Mardare”, personaj cu veleități și planuri de baron local, după cum sugerează numeroase articole din presa locală şi centrală.

Rapoartele prin care Bianti&Comp. își justifică serviciile oferite în schimbul finanțării prezintă o listă de fix 300 de titluri de materiale: interviuri, rezultate, prezentare de competiții, știri.

Practic, tot ce a apărut în ziar și pe site-urile partenere în intervalul 15 februarie – 30 iunie în materie de CSM Ploiești se pune pe seama contractului! Adică în perioada respectivă, din fonduri locale, publicațiile în cauză s-au transformat în veritabile oficioase de presă ale clubului municipalității”

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...