spot_img
19.6 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Mega scandal în SRI: Bolidul roșu de lux al lui Florian...

EXCLUSIV/ Mega scandal în SRI: Bolidul roșu de lux al lui Florian Coldea

-

Prim adjunctul suspendat al directorului SRI,  generalul Florian Coldea, face obiectul și altui scandal izbucnit în serviciul intern de informații, au declarat în exclusivitate pentru FLUX 24 surse apropiate situației.

- Reclama -

De circa o lună, generalul Florian Coldea conduce un bolid de lux BMW i8 de culoare roșie.

De curând, Coldea a vizitat mai multe unității SRI la bordul bolidului care are un preț de catalog de 120.000 de euro fără TVA.

Într-una din unitățile SRI vizitate de generalul Coldea unul din angajați a pozat bolidul și l-a postat pe pagina sa de facebook.

Imediat, SRI a intrat în alertă maximă și i-a cerut angajatului să șteargă poza, dar deja aceasta fusese văzută de mai mulți angajați ai serviciului de spionaj, dar și de alte persoane. Angajatul SRI a fost amenințat cu o anchetă internă pe motiv că ar fi dezvăluit o informație secretă.

SRI a cumpărat în ultimul an mai multe automobile BMW  de la compania Automobile Bavaria.

Prezența generalului Florian Coldea cu bolidul a atras atenția mai multor ofițeri SRI în ultima lună.

Prim adjunctul suspendat al directorului SRI este un fan al automobilelor sport.

BMW i8 este disponibil de anul trecut şi pe piaţa din România. Cel mai avansat produs BMW propune un sistem hibrid: motor compact pe benzină, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, combinat cu un sistem de propulsie electrică şi un acumulator litiu-ion care poate fi reîncărcat la o sursă casnică de curent.

Motorul pe benzină, care dezvoltă 170 kW/231 CP, îşi transferă puterea spre puntea spate, în timp ce electromotorul de 96 kW/131 CP acţionează puntea faţă. Bateria litiu-ion are o durată mare de viaţă şi o garanţie de 8 ani / 100.000 km, scrie presa de specialitate.

FLUX 24 solicită conducerii SRI să precizeze public dacă bolidul a fost cumpărat pentru folosința generalului Florian Coldea și cu ce preț.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...