spot_img
28.7 C
București
marți, iunie 18, 2024
Acasă#OlimpiadaRioEXCLUSIV/ Mama unei gimnaste din lotul național ACUZAȚII EXPLOZIVE: Furtul indemnizațiilor gimnastelor...

EXCLUSIV/ Mama unei gimnaste din lotul național ACUZAȚII EXPLOZIVE: Furtul indemnizațiilor gimnastelor de lot național olimpic 2012-2016, afaceri cu PETROM, plăți ilegale, delapidarea banului public, abuz în serviciu

-

4 ani, din 2012-2016, smenarii FRG (n.red-Federația Română de Gimnastică) cu acolitii si colectivele tehnice sub atenta supraveghere a MTS si COSR, s-au imbuibat de bani de pe carca lotului national de gimnastica feminina a Romaniei , tacerea lor reprezentand doar acordul de a merge mai departe in aceleasi conditii, doar cu alte unelte ( alta generatie de sportive de performanta) de pe care multi traiesc boiereste . Sub rasul fals al acestei impostoare , Anca Gabriela Mihailescu Grigoras, isi freaca mainile de satisfactia declinului si esecului la care a condus lotul national olimpic feminin de gimnastica al Romaniei cu Adrian Stoica si emeritii antrenori de lot : Popa, Coroiu, si ceilalti, acuză Silvana Peng, mama unei gimnaste din loțul național, Asiana Peng, într-o declarație făcută pentru FLUX 24.

11-x-1-asiana-peng-mijloc-in-fata-si-nadiaFelicitari groparului Stoica Adrian, presedinte FRG, acolitilor, si sustinatorilor dezastrului special creat, pentru strategia si succesul inmormantarii gimnasticii feminine romanesti de performanta 2016 ! Continuati cu sarg mataniile si pupatul tuturor icoanelor, pastrati integra himera medaliilor la gimnastica la JO Rio 2016, si nu aveti curaj sa spuneti adevarul ! Rusine sa va fie! JO RIO 2016, nici dumitale doamna coordonatoare si principala, nici domnului principal Bellu O. , NU o sa va rotunjeasca ca de obicei averea, caci niciuna din fostele dumneavoastra antrenate, Ponor sau Iordache NU se ridica la nivelul gimnasticii actuale, dar sper ca afacerile va merg cu ONG-ul si cu proiectul sponsorizat de Petrom si afacerea gimnastica feminina de performanta romaneasca prospera pentru familia dumneavoastra si ca nu suferiti si nu va mustra constiinta pentru intreg lotul de gimnaste 2012-2016 de care v-ati batut joc strategic, pe toate planurile cu FRG , MTS si COSR !, mai afirmă Peng.

octavian-bellu-si-mariana-bitang-denuntati-la-dna-si-la-consiliul-national-pentru-combaterea-discriminariiNicio gimnasta din lotul olimpic national de gimnastica al Romaniei, nascuta:1999, 2000, nu va primi nimic in ciuda copilariei si adolescentei pierdute, a visului neimplinit, a viitorului terminat, datorita incompetentei antrenorilor de lot olimpic si strategiei deontologice a lui Adrian Stoica , FRG si acolitii de a-si umple lor buzunarele pe carca acestor gimnaste si atat !, mai spune mama gimnastei Asiana Peng.

Silvana Peng a adresat și o scrisoare președintelui Klaus Iohannis:

Domnule Presedinte al Romaniei,

Salvati gimnastica feminina romaneasca de performanta! Curatati sistemul de lichele si cei ce au distrus intreg lotul olimpic national de gimnastica feminina al Romaniei 2012-2016, sa raspunda pentru esec si pentru gimnastele terminate cu buna-stiinta ! Delapidarea banului public, abuzul in servici, furtul indemnizatiilor gimnastelor de lot national olimpic 2012-2016, plati ilegale pentru salarii unora care nu s-au prezentat la post, rasismul, discriminarea, zero fair-play, umilinte, jigniri, rele tratamente etc sunt performanta 27 decembrie 2012 -azi ale FRG acoperite de MTS si care ar trebui anchetate de DNA !

Cu deosebit respect si consideratie

Silvana Peng

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img