spot_img
16.2 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Lovitură năucitoare din Israel pentru Liviu Dragnea

EXCLUSIV/ Lovitură năucitoare din Israel pentru Liviu Dragnea

-

Surse oficiale de la Cabinetul Primului Ministru  (n.red-Benjamin „Bibi” Netanyahu, șeful guvernului israelian) confirma ca „a sosit o cerere pentru o intalnire cu Dragnea” (n.red- Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților). Raspuns ioc, a scris jurnalistul israelian Attila Somfalvi în limba română miercuri seară pe twitter.

- Reclama -

Anterior FLUX 24 l-a citat pe jurnalistul israelian care criticase marți vizita pe care liderul PSD o va efectua începând de duminică în Israel și posibilitatea să fie primit de premierul israelian.

Somfalvi a amintit de demonstrațiile anticorupție din România, dar și de problemele penale ale liderului PSD.

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV/ Scandal cu Liviu Dragnea în Israel

Attila Somfalvi a revenit cu mai multe postări pe twitter miercuri seară: Surse oficiale din biroul Premierului au confirmat ca biroul lui Dragnea a cerut o intalnire cu Netanyahu, care ezita la aceasta ora.

Jurnalistul israelian a revenit mai apoi la 21.40 (ora României) cu o altă postare: Raspunsuri ciudate privind vizita lui Dragnea in Israel: MAE Israel: „Dragnea si Bibi se vor intalni” Biroul PM: „Dragnea vrea, Netanyahu inca nu”

Attila Somfalvi este unul din cei mai cunoscuți seniori comentatori politici din Israel, el lucrând pentru siteul Ynet, cel mai important din Țara Sfântă. El este originar din România.

Surse conectate vizitei întrebate de FLUX 24 au indicat că premierul israelian nu ar dori să îl primească pe Liviu Dragnea în timpul vizitei președintelui Camerei Deputaților la Tel Aviv.

CITIȚI ȘI: DEZVĂLUIRI BOMBĂ DIN PSD: Peste un milion de euro pentru Liviu Dragnea de la primarul Daniel Florea

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img