spot_img
32.5 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeEXCLUSIV/ Lider liberal întâlnire la ceas de seară cu un primar PSD...

EXCLUSIV/ Lider liberal întâlnire la ceas de seară cu un primar PSD și oamenii lui Onțanu

-

Dan Cristian Popescu, lider liberal în sectorul 2 și viceprimar, a fost surprins vineri seară la un restaurant din București cu primarul PSD al sectorului Mihai Toader și cu mai mulți consilieri UNPR apropiați ai fostului primar Onțanu, indică informațiile obținute în exclusivitate de FLUX 24. 

- Reclama -

Întâlnirea a avut loc la restaurantul Mărgineni de pe șoseaua Fundeni la invitația lui Popescu.

Conform surselor FLUX 24 la întâlnirea udată cu băuturi fine s-au decis mai multe afaceri pentru cele două tabere care acum se au ca frații în sectorul 2.

Consilierii locali UNPR prezenți la întâlnire sunt cunoscuți ca oamenii fostului primar Neculai Onțanu. Printre cei prezenți s-a aflat și Cezar Soare, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, fost UNPR, actualmente cu acte la PMP, dar rămas în gașca lui Onțanu.

În campnia electorală, Popescu acuza așa-numita mafie a lui Onțanu.

Popescu a devenit celebru datorită relației cu Alina Petre, fosta soție a fiului lui Virgil Măgureanu, fost director al SRI.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...