spot_img
24.8 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Legăturile primejdioase ale noului premier desemnat de PSD cu Sebastian Ghiță,...

EXCLUSIV/ Legăturile primejdioase ale noului premier desemnat de PSD cu Sebastian Ghiță, SRI și frații Bicicletă

-

ANALIZĂ FLUX 24 ȘI INCISIV DE PRAHOVA:

- Reclama -

Intrebari publice pentru premierul nominalizat:

1.  Ce implicatii ati avut in dosarul Microsoft?

2.  Ce implicatii ati avut in proiectul RO-NET si de ce ati raspuns evaziv Parlamentului Romaniei în acest caz? Pentru a il acoperi pe deputatul Sebastian Ghita, initiatorul proiectului?

3.   Ce legaturi sunt intre dumneavoastra si fratii Cristescu de la Timisoara?

4.  Ce implicare ati avut in SII Analitycs pentru SRI prin aprobarea Agendei digitale 2020 ca sprijin pentru proiectle SRI in IT din Romania…..(tot proiect initiat de Sebastian Ghita, fostul dumneavoastra coleg la Comisia de Control a SRI).

CITIȚI ȘI: Noul premier propus de PSD școlit la SRI

Sorin Grindeanu l-a acoperit pe Sebastian Ghita in proiectul Ro-net si are legaturi cu fratii Cristescu de la Timioara, Bedros de la THALES Romania si implicare in SII Analitycs pentru SRI prin aprobarea Agendei digitale 2020 ca sprijin pentru proiectle SRI in IT din Romania…..De asemenea, Sorin Grindeanu are legaturi serioase cu firma Gauss pe proiectul APIA…Jurnalistii de investigatii adevarati pot descoperi multe…

 Alaturat, va anexam in facsimil, interprelarile si ce raspunsuri a dat Parlamentului pe proiectul RO NET initiat sub influenta lui Sebastian Ghita si Dan Nica si preluat de Grindeanu cand a fost ministru la MCTI 2014-2015.

 Asta poate explica si faptul ca a fost membru in comisia permanenta de control a SRI (feb. 2013 – dec. 2014).

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...