spot_img
28 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Judecătorul lui Satan și un jurnalist acuzat că ar fi acoperit

EXCLUSIV/ Judecătorul lui Satan și un jurnalist acuzat că ar fi acoperit

-

Jurnalistul Mircea Marian, acuzat de Liviu Mihaiu că ar fi agent acoperit, are un fan la postările sale pe facebook în care îl critică pe Dan Andronic pentru dezvăluirile din serialul NOI SUNTEM STATUL făcute în Evenimentul Zilei.

- Reclama -

Este vorba de un anume George Matei.

Adică judecătorul George Dorel Matei de la Curtea de Apel București implicat în scandalul dosarului lui Mariana Rarincă.

Judecătorul are pe facebook o fotografie de copertă șocantă: Satan e bucuros de progresul tău.

Judecatorul Dorel Matei a devenit celebru in tara dupa ce a admis o contestatie foarte controversata din partea DNA, in urma careia Mariana Rarinca, dupa ce a fost achitata definitiv, a fost rejudecata si condamnata la 2 ani inchisoare cu suspendare, dupa ce initial a stat 6 luni in arest preventiv, scria recent Coaliția Românilor din SUA împotriva Corupției.

Dorel Matei mai este cunoscut in sistem ca o persoana ce abuzeaza de pozitia pe care o are, avocati si persoane judecate plangandu-se ca acesta le incalca drepturi procesuale, le respinge probe in aparare sau ii amendeaza daca ii contesta actiunile considerate abuzive.

Judecatorul Dorel Matei mai e renumit si pentru faptul ca, in hotararile pe care le da, obisnuieste sa ironizeze ori sa atace personal judecatorul de fond pentru hotararile date.

De exemplu, Judecatorul Dorel Matei spunea: Doamnelor si domnilor, fiindca observ ca suntem intr-un grup mai restrans si discret, voi incepe prin a va dezvalui un secret de-al meu din viata de penalist. Este foarte usor sa trimiti un om in puscarie. Va si zic cum. Se ia o foaie de hartie, se trece sus cuvantul Hot, este o abreviere, de fapt, de la cuvantul hotarare, se ia un alineat, se spune in baza art 208 condamn pe inculpatul Icsulescu la 3 ani de inchisoare, se mai un alt alineat si scrie acolo ‘face aplicarea disp.art. 71, 64’ si gata. Aceste doua numere magice 71, 64 CP nu reprezinta altceva decat o invitatie subtila pentru membrii familiei condamnatului sa ii pregateasca acestuia o geanta cu lenjerie si haine plus un bilet one way ticket catre Jilava. E bine ca este asa? Sigur ca este bine! (CLICK PENTRU A VEDEA ÎNREGISTAREA VIDEO).

Judecătorul George Dorel Matei este suspect de plagiat și abateri grave de etică şi de la regulile de întocmire a lucrărilor ştiinţifice, scria recent România Liberă, ziarul unde lucrează Mircea Marian.

În presă au apărut documente care atestau că acum câțiva ani Mircea Marian primea pe e-mail informații din dosare direct de la Laura Codruța Kovesi, la aceea vreme procuror general.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...