spot_img
0.9 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăAnalizeEXCLUSIV: ÎNREGISTRĂRI PICANTE DIN UDMR/Bârfe despre candidata PNL la Primăria Târgu Mureș...

EXCLUSIV: ÎNREGISTRĂRI PICANTE DIN UDMR/Bârfe despre candidata PNL la Primăria Târgu Mureș și soțul acesteia de origine maghiară: Are Castel. Pe Theodora trebuie să o lași aici și cineva o să o… ”valseze”

-

Ședințele UDMR Tîrgu Mureș s-au transformat de la o vreme în reuniuni mondene unde NU despre problemele orașului și ale cetățenilor se discută ci se bârfesc contracandidații, la modul cel mai pur de țațe masculine.

Ascultați alte două secvențe relevante intrate în posesia FLUX 24 și FLUX 24 de Mureș.

1 – Liderul UDMR și șeful CJ Mureș Peter Ferenc povestește cum a făcut ”mișto”„ de profesorul dr. Imre Benedek și de soția lui Theodora Benedek la Balul Palatului, un eveniment cultural tradițional desfășurat la Tîrgu Mureș.

Theodora Benedek este candidatul PNL la Primăria Târgu Mureș.

Imre Benedek (FOTO) este un doctor cunoscut în Târgu Mureș, care a candidat și el la Primăria din Tg Mureș și a eșuat. În urmă cu câțiva ani a fost subiectul unei anchete DNA fiind ridicat de pe stradă.

Peter Ferenc – Mă întrebă (Benedek Imre) ”Aici ce trebuie făcut ?” și îi spun…”ce trebuie să faci…asculți concertul filarmonicii…și după aceea, OBLIGATORIU, i-am spus OBLIGATORIU…trebuie să valsezi pe scenă …” Huuu…atunci eu mă duc acasă” zice Benedek – și eu spun – Atunci pe Theodora trebuie să o lași aici și cineva o să o… ”valseze”… (Râsete) Și mă mai întreabă …. Unde trebuie să stau ? Păi uite acolo sunt organizatorii și întrebă-i pe ei…. nu mă întreba pe mine…”Da’ serios trebuie să valsăm ?”  Nuu…. ni se dă doar ocazie să dansăm …Apoi coborâm …și …este un obicei ca Președintele Consiliului Județean…la orice manifestare să stea în loja centrală..și se ține acest obicei. La concerte mă întrebă dacă eu vin, iar dacă nu vin se dă loja centrală…iar dacă mă duc întotdeauna este rezervată loja centrală….și acum au venit organizatorii și m-au invitat în loja centrală …loja centrală era pregătită pentru noi și când mergeam în sus îl văd pe Zoli (candidatul Soos Zoltan) pe care îl întreb – Tu unde stai ? Undeva lângă voi – îmi răspunde. Nu ! Vino lângă mine, este campanie, hai să te vadă lumea lângă mine. L-am pus lângă mine (pe Soos Zoltan- N.RED- CANDIDATUL INDEPENDENT DE ORIGINE MAGHIARĂ SUSȚINUT DE UDMR) dar nu l-am întrebat (pe Benedek Imre) unde stă. Din dreapta trebuia să vină Soos Zoltan și ei (familia Benedek Imre) s-au așezat în stânga mea. Dar, în lojele mici sunt trei scaune în față și trei scaune în spate…În fața lor (familiei Benedek Imre) deja sosiseră trei invitați deci ei au rămas cu locurile din spate, la Theodora i-au rămas locurile din spate…Huai ce situație. Deodată îl văd că o ia pe Theodora și pleacă de acolo ca vântul …de o răsunat întreaga lojă. Nu știam ce se petrece… A plecat, să fie sănătos…Din astea am mai văzut, nu este nici o problemă… Și deodată …vine soțul Dorinei care spune – ”No, m-o f*tut asta…jumătate de oră mi-a strigat în ureche că asta e campania lui Soos și a lui Peter Feri …să vă fie rușine..că ne-ați chemat aici…Ce pot să fac cu el ?….nu-i nimic, o să vedeți voi (consilierul Csiki Zolt) Dar cea mai tare faza a făcut-o Imre cu Makkai …la Insulă …se aduce mâncarea …se ridică Imre ia farfuria din mâna ospătarului și îi spune (lui Makkai) tu astăzi nu mănânci (râsete)

Peter Ferenc – de atunci mă mir dar nu m-a sunat …așa trebuie să îl acceptăm, el e așa, așa rămâne….

2  – Ce se discută la ședințele UDMR ? Glume despre Benedek Imre care i-a cumpărat un castel soției sale Theodora, candidata PNL pentru funcția de primar.

Vajda Gyorgy Nepujsag – Are și Castel …

Peter Ferenc – are și Castel …dar i-am spus că mai demult grofi nu se fotografiau în trening de vânător .. Coroană mai trebuie să îi facă .. În trening de vânătoare se fotografiază (râsete)

Vajda Gyorgy Nepujsag – Dar Castelul acela la Theodora i-a trebuit…

Peter Ferenc – știu …și locația de la Sovata tot la Theodora i-a trebuit

Vajda Gyorgy Nepujsag – Eu am spus la Imre să-mi cumpere Castelul ….

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img