spot_img
6 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ ÎNFRÂNGERE PENTRU KOVESI: Avocata Laura Vicol ACHITATĂ după ce a fost...

EXCLUSIV/ ÎNFRÂNGERE PENTRU KOVESI: Avocata Laura Vicol ACHITATĂ după ce a fost reținută de DNA 24 de ore

-

Avocata Laura Vicol a fost achitată marți seară după ce a fost reținută de DNA 24 de ore în acest caz. Judecătorii au refuzat la aceea vreme arestarea după ce mai mulți avocați s-au solidarizat cu aceasta și au venit la judecarea cererii de arestare formulată de procurorii DNA.

Laura Vicol (fosta Voicu) din Baroul Bucuresti a fost trimisă în judecată pentru favorizare a faptuitorului, complicitate la exercitarea fara drept a unei profesii sau activitati si fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata.

UPDATE: Dupa 2 ani si jumatate de umilinta, stres, lacrimi, rasete in barba ale celor frustrati, am fost trasa de urechi (avertisment) pentru o fapta care nu era penala la momentul savarsirii ei si achitata pentru restul. Evident, pretentiile absurde ale Baroului Bucuresti au fost respinse.
Traim zile in care ne bucuram ca nu s-a intamplat mai rau, cand privim neajutorati la conducatori de carton care promit legi si raspunderi dar isi mint poporul privindu-l in ochi, zile in care dreptatea a devenit o utopie. 
Justitia si in caruta si in teleguta..In rest, viata este un miracol!. a scris Vicol pe facebook.

SENTINȚA:

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img