spot_img
29.3 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ George Maior prezentare PENIBILĂ la Ziua Porților Deschise la Ambasada României...

EXCLUSIV/ George Maior prezentare PENIBILĂ la Ziua Porților Deschise la Ambasada României în Washington D.C

-

George Maior, fost director al SRI, în prezent ambasador al României în SUA, a ales o prezentare penibilă la Ziua Porților Deschise a Ambasadei României în Washington D.C, au reclamat mai mulți români americani evenimentul care a avut loc sâmbătă.

- Reclama -

Ziua Porților Deschise în Washington D.C este cel mai mare eveniment de diplomație publică din capitala americană.

George Maior s-a prezentat la eveniment având un tricou albastru pe care scria I love EU. Era însoțit de Remus Ioan Stefureac, consilier la Ambasadă și un alt diplomat care avea tricoul pus peste cămășa cu mâneci lungi. Toți aveau tricouri cu I love EU.

Erau penibili, ne-au dat pungi și alte chestii despre UE, eu doream să văd cum se promovează România, dacă vroiam să aflu despre Uniunea Europeană mă duceam la ambasada lor, a spus un român american pentru FLUX 24.

Absolut penibil să te prezinți în acest fel,  a comentat un alt român american pentru FLUX 24, adăugând că prezentarea indică ori prostie, ori pur și simplu incompetență.

Noi știam că este ambasada României, nu a UE,  a precizat acesta.

Un alt român a spus că este și o gafă diplomatică.

America și UE nu au relații cordiale, a te identifica în acest fel nu cred că a fost pe placul multora din oficialii americani, e pur și simplu prostesc ce au făcut, a spus acesta.

Ștefureac a comentat pe facebook alegerea prezentării Europei de către Ambasada României în SUA: Calitatea de membru UE ramane de departe cea mai mare realizare a statului roman dupa Marea Unire. E un motiv de mandrie pentru Romania sa participe la cel mai mare eveniment de diplomatie publica din DC, un eveniment care implica toate ambasadele statelor UE din capitala SUA. Go West!

Interes mare al americanilor pentru Romania de Ziua Portilor Deschise la Ambasada Romaniei in Washington DC. De departe, cel mai mare eveniment de diplomatie publica, cu mii de vizitatori in sediul ambasadei, a mai afirmat Ștefureac pe facebook cu toate că în fotografii se văd doar câțiva cetățeni care se uită contrariați la modul de prezentare al României.

Ca să probeze că mii de americani au luat cu asalt Ambasada României din D.C, Ștefureac a publicat și o fotografie în care se văd câțiva cetățeni în fața sediului Ambasadei.

sua2

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...