EXCLUSIV/ Fostul ofițer SRI acuzat în #BlackCube a scăpat de arest

0
156

Daniel Dragomir, fostul ofițer SRI acuzat în dosarul Black Cube, a scăpat vineri după amiază din arest el primind control judiciar pentru 60 de zile. Dragomir a fost arestat în septembrie anul trecut și a stat în arest până la sfârșitul anului, iar apoi a primit arest la domiciliu.

Daniel Dragomir a confirmat informația pentru FLUX 24.

El a fost șef Grupare Sectoare informativ-Operative în Direcţia Generală de Prevenire şi Combatere Terorism din SRI şi presa a scris că a fost adjunctul lui Florian Coldea, fostul prim adjunct al directorului SRI.

Daniel Dragomir a fost arestat preventiv în 14 septembrie, de Tribunalul Bucureşti, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice, instigare la operaţiuni ilegale cu dispozitive şi programe informatice, instigare la fals informatic, în formă continuată şi instigare la violarea secretului corespondenţei în așa numitul dosar Black Cube.

CITIȚI ȘI: Scandalul arestării lui Daniel Dragomir în dosarul #BlackCube

Dosarul Black Cube nu a fost încă finalizat.

Dragomir a fost decorat în trecut de CIA, dar și de statul român pentru implicarea în eliberarea jurnaliștilor români răpiți în Irak