spot_img
29.3 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Fost SRI, președintele Partidului #Rezist, ACUZĂ înscenări din partea serviciilor secrete:...

EXCLUSIV/ Fost SRI, președintele Partidului #Rezist, ACUZĂ înscenări din partea serviciilor secrete: ÎMI FAC DOSARE PENALE

-

Un fost membru al Brigăzii Anti Teroriste din SRI, Folică Petrică, cel care a înregistrat Partidul #Rezist după manifestațiile din România din primăvara aceasta, acuză că este tința unor amenințări din partea unor foști sau posibil actuali colegi din SRI.

- Reclama -

Folică Petrică (foto) după ce a lucrat la SRI a fost consilier local PPDD în Timișoara, apoi a fost membru PNL, iar acum este președintele Partidului Rezist.

El a trimis o declarație în exclusivitate pentru FLUX 24:

TICĂLOȘILOR, LĂSAȚI-MI MĂCAR PRIETENII ÎN PACE

Din 24 septembrie REZIST în lupta cu sistemul vostru cleptoman și criminal. Ați pus interlopi să îmi dea telefoane nocturne de amenințare. Îmi trimiteți fel de fel de ,,soli” cu mesaje de amenințare. După ce v-am luat-o înainte și am înființat Partidul REZIST, voi Ticăloșilor, cu ajutorul securiștilor pensionari (cu care m-am confruntat și în BAT) din partidul vostru, ați accesat mass-media voastră mercenară și ați scos un articol mincinos care este un atac la persoană și nu are nicio legătură cu activitatea mea politică. Trimiteți falșii polițiști la prietenii mei, cu citații false, cu scopul de a mă denigra. Pentru că ei refuză să colaboreze, îmi amenințați prietenii. Din motive politice, acum vă zbateți să îmi fabricați un dosar penal. Ticăloșilor, Folică Petrică nu a desfășurat activități comerciale, nu a avut firme și nici nu a avut niciodată afaceri cu statul. În anii ‘80 am fost sportiv de performanță și am reprezentat România cu demnitate. Apoi am fost antrenor de judo iar elevii mei acum sunt toți modele în societate, sunt arhitecți, ingineri, cadre universitare, profesori în străinătate. Atât înainte, cât și după anii 1989, România a fost și continuă să fie cunoscută în lume nu prin realizările industriale, ci prin performanțele sportivilor români care câștigă competiții internaționale. Voi, Ticăloșilor, ați dat o lege a sportului prin care ați distrus sportul românesc. În anul 1994, am fost nevoit să renunț la funcția de antrenor pentru că legea voastră mizerabilă nu crea condiții minime elevilor mei pentru a practica sportul de performanță.

Mult timp am fost rugat să mă angajez la BAT și în vara lui 1994 am aceptat. După ce am susținut un examen drastic, am fost acceptat să fac parte din cadrul luptătorilor Antiteroriști din cadrul BAT (n.red- din SRI). Timp de 16 ani mi-am făcut datoria cu cinste și onoare, am absolvit toate cursurile de specialitate numai cu calificativul foarte bine, am rezolvat foarte multe cazuri de amenințare la Siguranța Națională. Ticăloșilor, v-ați băgat coada și acolo, iar acum serviciile de informații sunt o oglindă a societății pe care voi ați creat-o. Eu am plecat din BAT din cauza nemerniciilor voastre. M-am angajat ca Inspector de Operații la o companie multinațională, dar și acolo ați băgat un general de securitate, infiltrat pentru a distruge compania, care după ce a ajuns în funcția de Director la sediul Central din București mi-a desființat postul de la Timișoara. După nici un an de la plecarea mea, reprezentanța din România a companiei multinaționale a fost băgată în insolvență. Această companie multinațională este prima în domeniu în Europa, dar nu mai are loc în România. Aveam foarte multe oferte de joburi din străinătate și eram hotărât să plec într-o țară cu adevărat democratică. Însă în ianuarie 2012, văzând mișcările din Piața Victoriei, am hotărât să intru în arenă să mă lupt cu voi cei din politică. Organizația pe care eu am făcut-o la Timișoara a fost confiscată înaintea întocmirii listelor pentru alegerile locale, de către grupul de mercenari trimis de voi. Cu ajutorul lui Dumnezeu, am ajuns în septembrie 2013 consilier local și la prima ședință din Plenul Primăriei Timișoara m-am opus furtului vostru din Patrimoniul Primăriei Timișoara. Pentru că eu nu mi-am vândut votul USL-ului și nu am cedat amenințărilor voastre, Timișoara are o clădire cu 4 nivele și o parcare de 1 700 metri. Am oprit continuarea furtului la lucrările pentru construirea Monumentul Luptătorilor Anticomuniști din Banat de la Pădurea Verde. Am salvat Timișoara și când ați vrut să schimbați viceprimarul cu un colaborator de la Vocea Rusiei. Timp de ani de zile Organizația PSD a tovarășului premier, a folosit ilegal o clădire din Patrimoniul Timișoarei fără să plătească un leu timișorenilor, iar eu i-am făcut să plătească chiria datorată municipalității. Cu ajutorul mass-mediei mercenare ați mințit timișorenii afirmând că ați plătit chiria pentru sediu, deși nu era adevărat, iar când eu am postat pe FB documentul oficial de la Direcția Fiscală nu ați mai avut nicio reacție.

La alegerile din 2016 mi-ați încălcat toate drepturile legale de candidat, chiar dacă am făcut reclamații, BEJ nu a luat nici o masură care să conducă la respectarea a drepturilor mele legale și la sancționarea voastră. Îmi trimiteți fel de fel de mesageri cu mesajul că în România pot să fiu numai sclavul vostru. Tovarăși, chiar dacă poporul nu a fost receptiv la campania anticorupție pe care eu am susținut-o continuu începând din 2013, acum poporul s-a ridicat și nu mai acceptă umilința voastră. Din prima seară când, Noaptea ca Hoții ați dat OUG 13, am protestat în Timișoara și nu am fost singurul. Tribunalul București nu poate întârzia la nesfârșit aprobarea Partdului REZIST, pentru că mii de românii din diaspora sunt nerăbdători să înființeze organizații ale Partidului REZIST:  Chicago, New York, Washington, Toronto, Montréal, Toronto, Perth, Puerto La Cruz,Lisabona, Madrid, Barcelona, Paris,  München, Londra, Torino, Roma, Viena, Voivodina și Chișinău. Dacă veți continua cu ticăloșiile voastre, am să cer azil politic într-o țară în care voi nu aveți control și de acolo am să am posibilitatea să ajut România mult mai eficient. Nu uitați că în anii 1994- 1997 am făcut parte din echipa BAT care a asigurat protecția antiteroristă a tuturor întâlnirilor voastre, atunci când voi împărțeați România și am o memorie formidabilă, vă pot reda chiar și felul cum respirați.

Tovarăși, Partidul REZIST va spulbera definitiv șandramaua voastră comunisto- securistă.

DREPTATE,

NU POLITICIENI CORUPȚI ÎN

LIBERTATE!

Sunt Folică Petrică și REZIST!

Președintele Partidului REZIST

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...