spot_img
33.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Fiul unui fost securist vinde cu 49 de euro locul la...

EXCLUSIV/ Fiul unui fost securist vinde cu 49 de euro locul la mitingul diasporei

-

Gruparea PACT condusă de un personaj controversat Sebastian Burduja vinde locuri la mitingul diasporei de vineri din Piața Victoriei cu 49 de euro

Dacă nu poți veni la protest, arată-i Guvernului că și ție îți pasă! PACT aduce la protest replica ta în mărime naturală.Dacă rezervi un loc, îți așezăm o replică a ta în mărime naturală și îți trimitem o poză cu ea. Avem nevoie de o fotografie cu chipul tău la adresa [email protected], se arată pe siteul organizației. 

- Reclama -

Interesant este că o organizație comercializează locuri pe domeniul public al unui eveniment fără organizatori oficiali. În ce bază legală această organizație poate încasa bani dintr-un asemenea eveniment?

Sebastian Burduja zic Tianu a apărut în mai multe scandaluri de presă.

Tianu Burduja si fundatia sa Caesar, virful de lance al serviciilor vechi si noi, scria brokerul fugar Cristian Sima.

Daca va intrebati cine ii finanteaza va spun eu: Marinel Burduja, fost securist, bancher si spagar sef in toate afacerile IT dubioase din ultimii 20 de ani. Daca vreti sa aflati ce ne asteapta, ascultati acest video. E plictisitor, la fel de gri ca si viitorul tinerilor din Romania. Sunt multi tineri extrem de valorosi in diaspora dar niciunul nu se asociaza cu Tianu Burduja si securistii lui.Ghinionul lui Tianu este ca la Stanford am un coleg de facultate si voi putea sa va dau multe detalii despre parcursul lui californiana scris  mai demult Cristian Sima pe pagina sa Facebook.

”Fundația CAESAR- nr- condusă de Sebastian Burduja este, la fel ca LSRS, un produs de laborator lansat de tovarăși de la București care nu vor să se amestece cu gloata. Discută cu diaspora lor. SMART Diaspora. Nu cu STUPID Diaspora. Uitându-ne pe site-urile LSRS și CAESAR, vedem că băieții sunt pe cai mari. Mulții fii de bancheri sau de oameni din înalta societate românească. În Advisory Board al Fundației Caesar, nume importante: secretarul de stat Raed Arafat, Ambasadorul Israelului în România, Dan Ben Eliezer, șeful Google România, Dan Bulucea, fostul ambasador SUA în România, Mark Gitenstein, fostul ambasador român în SUA, Adrian-Cosmin Vieriță, etc. Și ce sponsori… Numai lume bună.” scria Sorin Cehan, directorul Gazetei Românești din Italia.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...