spot_img
20.1 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ DOCUMENT care atestă FRAUDAREA alegerilor în Teleorman/ Blonda lui Dragnea a...

EXCLUSIV/ DOCUMENT care atestă FRAUDAREA alegerilor în Teleorman/ Blonda lui Dragnea a intrat în acţiune

-

FLUX 24 a intrat în posesia unui document emis de prefectul de Teleorman, Carmen Dan, care indică o posibilă fraudare a alegerilor locale în judeţul baronului Liviu Dragnea.

Carmen Dan este o apropiată a lui Liviu Dragnea şi a PSD.

Documentul reprezintă o circulară către birourile electorale din Teleorman.

În acest document, prefectul susţinut de PSD cere ca preşedintele biroului secţiei de vot şi primarul să verifice datele referitoare la numărul total de buletine de vot din pachete, inclusiv din pachetul cuprinzând fracţia.

Acest lucru înseamnă implicit desigilarea pachetelor cu buletinele de vot ceea ce este ilegal.

În adresă, prefectul spune ce-i drept la un moment dat că pachetele cu buletinele de vot nu pot fi desigilate, dar prin ordinul dat la punctul 2 ea indică că trebuie desfăcute pachetele cu buletinele de vot înainte de începerea votării, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Mai apoi însă spune că sacii cu buletinele de vot vor fi apoi sigilate, ccea ce presupune desigilizarea anterioară.

Surse din Biroul Electoral contactate de FLUX 24 au indicat că deciziile prefectului de Teleorman sunt o implicare ilegală în alegeri.

Mai mult, prefectul de Teleorman spune că la acest proces trebuie să fie de faţă primarul în funcţie, NU reprezentanţii partidelor, ceea ce indică un avantaj evident pentru edilul care în cele mai multe cazuri este şi candidat în alegeri şi implicarea lui directă în procesul de vot.

De asemenea, prefectul de Teleorman pune în vedere preşedinţiilor secţiilor de vot să desigileze cel puţin 50 la sută din buletinele de vot în momentul începerii votării şi nu în funcţie de procesul votării pachetele cu buletine să fie desigilate succesiv.

 

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...