spot_img
17.7 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Dezvăluirile explozive ale unui fost Șef Informativ-Operativ din SRI: Genți de...

EXCLUSIV/ Dezvăluirile explozive ale unui fost Șef Informativ-Operativ din SRI: Genți de bani CĂRATE în pădurea Băneasa, la sediul SRI, Coldea și Maior ȘTIAU/ Implicată o mare companie germană

-

Un fost de șef Grupare Sectoare informativ-Operative în Direcţia Generală de Prevenire şi Combatere Terorism din SRI face dezvăluiri explozive.

- Reclama -

Este vorba de colonelul în rezervă Daniel Dragomir, care a fost arestat la cererea DNA anul trecut și mai apoi eliberat, în prezent aflat în proces.

Grupare Sectoare informativ-Operative este simbolul operativ al operațiunilor cheie din SRI. Adică se ocupă de informativ, dar și de partea operativă. Este secțiunea cheie a Serviciului Român de Informații (SRI).

Dragomir afirmă într-o postare vineri noaptea pe facebook că a existat o luptă între agențiile de PR și publicitate controlată de SRI pentru a pune mâna pe unul de cele mai mari contracte de publicitate și rebranding din România: transformarea Romtelecom în Telekom.

telekom_schnellerColonelul SRI se referă la contractul pentru implementarea brandului Telekom în România, parte a celebrei companii germane T Mobile asociată cu compania elenă OTE în ceea ce a fost Romtelecom.

El afirmă că ar fi fost cărate genți de bani în pădure, trimitere la Pădurea din Băneasa, unde se află sediul SRI.

d1Incep sa imi amintesc, usor, usor, ca in ceata….de anumite discutii purtate de conducerea SRI la acea vreme (domnul director Maior si prim adjunctul Coldea), precizează Dragomir.

d2Si discutii aprinse cu domnul Chiritoiu si unele mai „under the table” cu domnul Valentin Mircea (adjunct in acea vreme la Consiliul Concurentei, acum Sef al Corpului de Control al domnului Ciolos)…Discutii aprinse intr-o duminica seara..cum facem noi, sa f…..em toate agentiile de media ca Patria a priori sa (luati cu ghilimele desigur „castige contractul de la Telekom”)…Dupa frigul indurat anul trecut…Flash-urile de memorie…ciudat..survin asa repede..Pe cat reusesc sa imi amintesc gentile de bani carate la „padure”…, mai afirmă fostul colonel SRI.

POSTAREA  LUI DANIEL DRAGOMIR:

Ca tot suntem intr-o zi de sambata…care nu este afectata de vreo predictie premonitorie..
Si ca tot promiteam ca o sa imi amintesc de zile mai bune…
Incep sa imi amintesc de o lupta intre agentiile de PR si publicitate dintru sfarsitul anului 2012… Tamam cand plecam eu de la guvern..
Incep sa imi amintesc, usor, usor, ca in ceata….de anumite discutii purtate de conducerea SRI la acea vreme (domnul director Maior si prim adjunctul Coldea),
Vag, dar foarte vag (cred ca sunt inregistrari pe tema asta care or sa ma ajute… God knows) ..
Si discutii aprinse cu domnul Chiritoiu si unele mai „under the table” cu domnul Valentin Mircea (adjunct in acea vreme la Consiliul Concurentei, acum Sef al Corpului de Control al domnului Ciolos)…
Discutii aprinse intr-o duminica seara..cum facem noi, sa f…..em toate agentiile de media ca
Patria a priori sa (luati cu ghilimele desigur „castige contractul de la Telekom”)…
Dupa frigul indurat anul trecut…
Flash-urile de memorie…ciudat..survin asa repede..
Pe cat reusesc sa imi amintesc gentile de bani carate la „padure”…
Noroc ca nu e…Tuesday…

Dragomir a fost arestat în decembrie 2014 și trimis în judecată de DNA.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img