spot_img
25.3 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Dezvăluiri BOMBĂ ale unui fost ofițer SRI în #HexiPharma: Legătura cu...

EXCLUSIV/ Dezvăluiri BOMBĂ ale unui fost ofițer SRI în #HexiPharma: Legătura cu Ploiești, SRI, Crima Organizată, un complex rezidențial și un senator

-

Hexi Pharma se află pe locul doi în topul primelor 10 companii care au furnizat substanţe biocide spitalelor din România în 2015, cu contracte în valoare de 7,92 milioane de lei, pe primul loc situându-se firma Al-Carina, cu contracte de achiziţii de 10,03 milioane de lei raportate în SEAP în 2015.

Cine e în spatele Al-Carina?

- Advertisement -

Firma Al-Carina are sediul în Ploieşti, a fost înfiinţată în 1993 şi îi are ca acţionari pe Dan Cruceanu şi pe Alina Cruceanu.

Potrivit informațiilor FLUX 24, Cruceanu ar fi fost cel mai mare distribuitor Hexi Pharma.

- Advertisement -

De amintit și detaliul că duminică patronul decedat al Hexi, Dan Condrea, venea conform unor informații, de la Ploiești, dintr-o locație încă neprecizată de anchetatori.

Cruceanu Dan ar fi început afacerile cu o firmă de curățenie, dar a fost ajutat de SRI și Mircea Cosma (președintele Consiliului Județean Prahova, cel anchetat acum împreună cu Sebastian Ghiță în mai multe dosare) să obțină contracte cu CONPET, Consiliul Județean, spitale, etc, a declarat în exclusivitate pentru FLUX 24 fostul ofițer SRI, Adrian Radu, care locuiește în Prahova.

La Al-Carina lucrează în prezent colonelul Paiș Florin, fost șef până recent al sectorului W din cadrul SRI Prahova. W este un sector care se ocupa de crima organizată transfrontalieră.

Socrul lui Paiș Florin este Grigore Vasile, până recent fost adjunct al IPJ Prahova.

Cumnatul lui Paiș Florin, fratele soției, este sefulet la BCCO-CrimaOrganizată IPJ Prahova, a mai precizat fostul ofițer SRI.

Al-Carina ar deține și un complex imobiliar în Ploiești, unde ar locui și senatorul PSD, Daniel Savu, fost ofițer SRI, membru în Comisia de Control a SRI din Parlamentul României, candidat independent în prezent la Primăria Ploiești, a mai precizat Radu pentru FLUX 24.

Potrivit lui Adrian Radu, actualul șef al sectorului A din SRI Prahova, col Neculăiță Dragoș, a fost văzut în compania lui Dan Cruceanu la diferite întâlniri.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img