spot_img
9.2 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Cu cine s-a întâlnit Rareș Bogdan înainte de scandalul de la...

EXCLUSIV/ Cu cine s-a întâlnit Rareș Bogdan înainte de scandalul de la Realitatea TV

-

Jurnalistul Rareș Bogdan s-a întâlnit vinerea trecută, pe 16 noiembrie, la un restaurant din București cu fostul ministru de interne și al apărării Gabriel Oprea, au precizat în exclusivitate pentru FLUX 24 surse bine informate.

Întâlnirea a avut loc înainte de scandalul de la Realitatea TV care a dus la suspendarea lui Bogdan de la postul tv.

- Advertisement -

Sursele FLUX 24 au indicat că întâlnirea ar fi avut loc la restaurantul Zaitoone din nordul Capitalei. 

Rareș Bogdan are o relația veche cu Gabriel Oprea.

- Advertisement -

Oprea a revenit recent în politică, resuscitând fostul său partid, UNPR.

La ziua onomastică a lui Gabriel Oprea din 8 noiembrie a fost și liderul PSD, Liviu Dragnea.

”Singurul lucru interesant și folositor din telenovela Rareș Bogdan este că, analizând poziționarea publică a unor invitați ai Realității, l-am identificat pe generalul Florian Coldea în spatele acestei operațiuni. Nu i mare surpriză, dar e utilă: vom renunța la colaborarea cu “trompetele lui Coldea”, este ceva benefic pentru dezbaterea publică din România în mod sigur!”, a declarat joi seară Cozmin Gușă, unul din acționarii Realitatea TV.

Rareș Bogdan a fost suspendat de pe post, după ce a cerut, în emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV Edward Pastia. Gestul lui Rareș Bogdan a venit după ce Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu au mai fost primiți ca invitați la Realitatea TV.

Sunt absolut șocat! Aș vrea să-l rog pe colegul meu Claudiu Popa, care a fost obligat să-mi țină locul, să spună cine i-a impus/cerut/sugerat tema „Stat Paralel – oamenii lui Coldea din Realitatea TV”. Mi se pare o aberație completă să vorbești despre îndepărtarea oamenilor unui „general defunct” din SRI dintr-o televiziune liberă. O mizerie, o manipulare ieftină. Nici măcar inteligentă! O prostie. RealitateaTv a fost si este o televiziune LIBERA. Trebuie sa ramana cu orice chip, EXCLUSIV Libera!, a replicat Rareș Bogdan pe facebook.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img