spot_img
6.6 C
București
vineri, martie 31, 2023
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Cioloș s-a întâlnit cu șefa echipei care a lucrat pentru Putin...

EXCLUSIV/ Cioloș s-a întâlnit cu șefa echipei care a lucrat pentru Putin și GAZPROM/ Firma apare în relații cu SRI și Laura Codruța Kovesi/ Premierul român a solicitat o întâlnire cu Andrada Morar la New York

-

Premierul Dacian Cioloș s-a întâlnit în 21 septembrie la New York cu Andrada Morar, șefa echipei de strategie digitală a Ketchum HQ din New York, parte a rețelei Ketchum Worldwide, aparținând grupului mondial Omnicom, companie care a lucrat pentru Vladimir Putin și Gazprom, dar care apare și într-o relație cu firme din România care au lucrat pentru SRI și Laura Codruța Kovesi.

- Reclama -

andradaO fotografie care confirmă întâlnirea dintre cei doi a fost publicată pe profilul său de facebook de Morar.

andradaInformația privind întâlnirea între cei doi a fost dezvăluită pe facebook de șefa de la Ketchum specificând că ar fi avut loc la cererea premierului român.

Ketchum și Omincom au apărut în dezvăluirile făcute în ultimele de zile de FLUX 24 fiind legate de piarul pentru SRI, Laura Codruța Kovesi, liderul rus Vladimir Putin și Gazprom.

Firma The Group, condusa de Mihaela Nicola, cunoscuta pentru faptul ca ofera consultanta de imagine si comunicare Serviciului Roman de Informatii (SRI) si Laurei Codruta Kovesi, a intrat in 2012 in parteneriat cu firma Omnicom Group care intre 2006-2015 s-a ocupat de PR-ul lui Vladimir Putin in Statele Unite si Uniunea Europeana.

andrada2PR-ul lui Vladimir Putin a fost facut de Ketchum, o firma subsidiara Omnicom Group. Paralel cu PR-ul pentru Putin, firma Ketchum s-a ocupat si de PR-ul  Gazprom.

CITIȚI MAI MULT:DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE DIN SUA/ Piarul lui Kovesi, SRI, Putin, Gazprom şi acoperiţii din presă LEGĂTURI PERICULOASE

Andrada Morar este originară din Zalău de unde provine și premierul Dacian Cioloș.

Din aprilie 2014, Andrada Morar conduce echipa de strategie digitală a companiei de comunicare Ketchum HQ din New York, parte a rețelei Ketchum Worldwide, aparținând grupului mondial Omnicom.

Anterior ea s-a ocupat de divizia din Benelux care coordona contractele pe Rusia.

 

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img