spot_img
23.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Cine sunt cei care protestează la Palatul Cotroceni? Două documente pierdute...

EXCLUSIV/ Cine sunt cei care protestează la Palatul Cotroceni? Două documente pierdute din PSD

-

FLUX 24 a intrat în posesia a două documente provenind din PSD și care ar indica că o parte din manifestanții din ultimele zile de la Palatul Cotroceni ar proveni din PSD sector 5, organizație condusă de primarul Daniel Florea.

- Reclama -

Cele două documente prezintă liste de semnături strânse în favoarea cabinetului condus de Sorin Grindeanu-demers anunțat public de conducerea PSD, dar și o parte din participanții la mitingurile din ultimele zile.

Prezență Cotroceni, este scris pe cele două documente intrate în posesia FLUX 24.

De asemenea pe cele două documente în dreptul numelor și  a semnăturilor este trecută și suma de 100 RON.

Daniel Florea, liderul PSD sector 5, a fost judecător în Constanţa, dar şi în Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, din cadrul FRF, calitate în care l-a scos basma curată pe Gigi Becali în celebrul dosar „Valiza” a fost până în 2012 la PDL trecând apoi la PSD. 

În 2013, Florea când era deputat a câștigat 256.861 RON/lună, adică 8.562 RON pe zi.

Averea familiei a fost întregită în 2013 de soţia Andreea Florea, cu cei 4.500 lei net pe care îi câştigă lunar din postura de director adjunct, din septembrie 2012, al Institutului de Management în Asigurări (IMA), organism fondat de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

floreaCei mai importanţi clienţi ai lui Daniel Florea, de pe urma cărora a încasat în 2013 peste 3 milioane de lei, sunt firme de asigurări şi un fond din subordinea ASF, în condiţiile în care soţia lui este şefa unei instituţii care în grijă tocmai asigurările.

Potrivit portalului instanţelor din România, SCA Daniel Florea şi Asociaţii a reprezentat în câteva sute de procese, în mai multe oraşe din ţară, Euroins România Asigurare Reasigurare SA, Omniasig Vienna Insurance Group, Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii (alcătuită din toate companiile de asigurări din ţară care practică asigurarea RCA şi aflată în subordinea ASF), scria Replica de Constanța.

Numele lui Florea a apărut și în cazul vizitelor lui Liviu Dragnea în Israel.

UPDATE: Doi utilizatori Facebook sustin ca au filmat si au pozat o cursa speciala de Teleorman, un autobuz cu numerele de Arges si un microbuz cu numere de Bucuresti care ar fi adus si ridicat manifestantii pro PSD de la Cotroceni, scrie Hotnews.

„I-am prins. Autobuz de Arges, aproape de Cotroceni. Share. Asa se fac manifestatiile #PSD A venit dinspre poli , a intors, a tras pe dreapta si baietii cu stegulete s-au urcat. Deci sa fie clar ca oamenii pentru 50 de lei chiar ies la proteste. Dar la Cotroceni , nu la Victoriei :)”, scrie Remus pe contul sau.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...