spot_img
12.5 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV: CINE SE ASCUNDE IN AMBASADA ROMANIEI LA MADRID? LEGATURA CU COSA...

EXCLUSIV: CINE SE ASCUNDE IN AMBASADA ROMANIEI LA MADRID? LEGATURA CU COSA NOSTRA

-

Ambasada Romaniei la Madrid a devenit un subiect de presa zilele astea dupa vizita presedintelui Klaus Iohannis in Regatul Spaniei si controversata sponsorizare  de catre Digi Mobil Spania a intalnirii sefului statului cu comunitatea romaneasca.

FLUX 24 a solicitat oficial Ambasadei Romaniei la Madrid o copie a contractului de sponsorizare, dar pana la aceasta ora nu am primit raspunsul oficial.

- Advertisement -

Verificand insa cu aceasta ocazie lista personalului Ambasadei Romaniei la Madrid am avut o mare surpriza.

sotia_lui_niels

- Advertisement -

 

In ambasada Romaniei s-a ascuns sotia comentatorului politic Niels Schnecker, care in ultima vreme comenteaza la Romania Tv si care se prezinta drept consultant economic pentru firme spaniole.

MADRID

 

Ori tocmai doamna Iulia Schnecker este Consilier economic al Ambasadei si conduce Biroul de promovare economică şi comercială al Romaniei in Spania.

Adica, doamna oficial promoveaza economic Romania, iar sotul devine consultant al afacerilor acestora. Cam conflict de interese…

In timpul recentei vizite in Spania, Klaus Iohannis a laudat investitiile spaniole in Romania.

SI-A FALIMENTAT PROPRIA FIRMA, DAR PROMOVEAZA ROMANIA IN SPANIA

Soția lui Schneker, Iulia Adina Schnecker , a deținut functia de director general a unei dintre firmele falimentare de familie, „Schnecker Van Dyk & Pearson România“ SA, rebotezată „FDI Real Invest Consulting“ SA (J40/7466/1996, CUI 8781675) până înainte de a declara insolvență, la data de 30.08.2012, după ce a reușit să acumuleze datorii de 1.319.347,83 lei. FDI Real Invest Consulting“ SA avea un capital social de 188.163 lei și obiectul principal de activitate declarat era „activități de consultanță pentru afaceri și management“. Acționarii săi erau: „Schnecker Van Wyk & Pearson“ (UK) LTD – 99,85%, Iulia Adina Schnecker – 0,13% și Niels Schnecker – 0,02%. Pe durata a patru ani de activitate (2008 – 2011) pierderile s-au ridicat la suma menționată anterior, de de peste 1,3 milioane lei.

Iulia Adina Schnecker, după falimentul propriei afaceri, a ajuns director al Direcției Afaceri Europene și Relații Internaționale din Ministerul Transporturilor, iar acum sta linistita la Madrid impreuna cu sotul.

SOTUL, CV FALSIFICAT SI LEGATURI CU COSA NOASTRA

20main_RzV

Potrivit CV-ului său oficial, primul contact al lui Niels Schnecker cu elita politică americană a avut loc pe când acesta avea numai 27 de ani. El susţine că a fost numit consilier special la Casa Albă în 1987, perioadă în care preşedinte era Ronald Reagan, dar documentele aflate în arhiva de la Casa Albă, publicate online, îl contrazic.

Conform vechiului CV, în aceeaşi perioadă, respectiv în 1987, omul de afaceri se afla în Colorado, unde a deţinut funcţia de CEO al International Investment Bankers Group Inc. În acelaşi an, obţine şi un MBA în cadrul National Center for Business Studies din Washington D.C. Însă ultimele două instituţii nu pot fi găsite de motoarele de căutare şi nici nu există nicio referire la ele. Numele său nu apare, ulterior, nici printre membrii echipelor de campanie ale lui George Bush Sr., George W. Bush, Rudolph Giuliani, deşi CV-ul său pretinde că  ar fi fost consilier al candidaţilor la campaniile prezidenţiale derulate în perioada 1984 – 2008. Şi nici în Comitetul Naţional Republican, din care acesta susţine că face parte, nu figurează.

În Europa, Schnecker susţine că a fost consilier al unui membru al Parlamentului European, italianul Antonello Antinoro, în cadrul Sky and Space Intergroup.Antinoro a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru că ar fi fraudat voturi şi ar fi avut legături cu membrii Cosa Nostra.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img