spot_img
-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV: Blonda lui Liviu Dragnea, baroneasă de Teleorman (EPISODUL 1)

EXCLUSIV: Blonda lui Liviu Dragnea, baroneasă de Teleorman (EPISODUL 1)

-

Carmen Daniela Dan este prefectul județului Teleorman și omul prin care liderul PSD,Liviu Dragnea, conduce cu mână de fier regatul care l-a făcut miliardar pe banii statului în ultimii 10 ani.

- Reclama -

Carmen Dan este o apropiată a baronului roșu de Teleorman și este menținută în continuare în funcția de prefect în ciuda faptului că există numeroase dovezi că nu este apolitică și face jocurile PSD.

prefectaPotrivit surselor FLUX 24, Dragnea vrea să o impună după alegerile locale în fruntea CJ Teleorman.

De altfel, Carmen Dan a fost subordonată lui Liviu Dragnea când acesta conducea Consiliul Județean Teleorman.

Ea a fost jurist in cadrul Consiliului Judetean Teleorman, condus la acea vreme de Liviu Dragnea, apoi director in cadrul serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor din subordinea Consiliului Județean Teleorman condus de baronul roșu.

Ea a fost numită prefect la propunerea lui Dragnea imediat după ieșirea de la guvernare a PNL.

Carmen Dan s-a implicat direct politic de partea PSD cu toate că conform statului prefectului are interdicție de a participa direct sau indirect la activități politice.

Alexandria-24-Ianuarie-2016-2-1000x525Cu toate acestea, ea s-a implicit fătiș de partea PSD în Teleorman, impunând numiri politice.

Astfel, ea a participat la sedința Consiului Local din Ciuperceni si a exercitat presiuni asupra consilierilor locali pentru alegerea unui viceprimar, membru al PSD.

De asemenea, blonda lui Dragnea a pus bețe în roate primăriilor conduse de Opoziție, dar a menținut în funcție primarii PSD condamnați în diverse spețe cu toate că potrivit legii era obligată să îi suspende imediat din funcții. 

FLUX 24 va prezenta în următoarele zile mai multe dezvăluiri despre blonda lui Dragnea.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img