spot_img
2.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Aventurile Alinei Gorghiu la Chicago: INVITATĂ DE O FANTOMĂ/ Co-președintele PNL...

EXCLUSIV/ Aventurile Alinei Gorghiu la Chicago: INVITATĂ DE O FANTOMĂ/ Co-președintele PNL criticat pe facebook: Îmi vine să vomit când văd până unde ați mers cu minciuna

-

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a anunțat sâmbătă seară pe facebook că ar fi fost invitată la Chicago de Clubul de Afaceri Româno-American în debutul unei vizite pe care a susținut că o face în Statele Unite ale Americii. 

- Reclama -

Organizația amintită de Gorghiu nu are nici o referință pe google,  nu există nici în anuarul publicat de Ambasada României din Washington D.C și nici jurnaliștii români din zonă nu au auzit de ea.

În debutul vizitei mele în Statele Unite ale Americii, m-am întâlnit la Chicago cu membrii Clubului de Afaceri Româno-American, un spațiu al oamenilor inimoși, hotărâți, prieteni sinceri ai României. Le-am spus că avem nevoie de oameni de afaceri de succes care să investească la noi și că e nevoie în România de o mai bună cultură a antreprenoriatului. Sunt convinsă că dimensiunea economică a parteneriatului strategic dintre România și SUA poate fi pe măsura excelentei colaborări în plan politic și militar dintre țările noastre, a scris Gorghiu pe facebook.

Jurnalistul Marian Petrutza din Chicago contactat de FLUX 24 ne-a precizat că nu a auzit de existența acestei organizații.

De asemeni, surse din Ambasada României din Washington D.C au precizat pentru FLUX 24 că nu au auzit de această organizație.

Într-una din fotografiile publicate de Alina Gorghiu pe facebook apare însoțită de câțiva tineri care par foarte bine dispuși.

COMENTARIILE LA POSTAREA ALINEI GORGHIU PE FACEBOOK:

Niculae Luchian Sincer ,imi vine sa vomit cand vad pana unde ati mers cu minciuna ,si cum incercati sa va evidentiati cu succesele voastre, cand de fapt totul este o cacealma de-a voastra jucata pe ultima suta de metri. Sunteti de tot rasu ,aveti un tupeu demn de cartVezi mai mult

Dumitru Sterian

Dumitru Sterian Si să nu spui că oamenii de afaceri au ajuns în România înaintea ta.!

Mario Pac

Mario Pac Da trebuie sa vina americanii ca Romanul e atit de prost ,trebuie sa fim sclavi si la americani acum,sa le vindem si lor bucati din tara !Romanii treziti-va si nu va mai lasati dusi de nas de politicienii corupti ca o sa cadeti mai tare in prapastie.

Mihaela Burlacu

Mihaela Burlacu Este nevoie sa investeasca si in zona noastra a Moldovei,sa se creeze locuri de munca!

1 răspuns
Domnica Chertes

Domnica Chertes Vati dus la plimbare ,de ce aveti atatea întalniri ,si ce vau spus sa mai puneti niste taxe .

Florin Priceputu

Florin Priceputu Trebuie incurajati romanii ca sa dezvolte afaceri, caci de straini cotropitori suntem satui. Creati legi si ajutati poporul roman sa se dezvolte, fara ,,ajutor,, strain. Datorita birocratiei si taxelor multiple, in ultimii ani au plecat foarte multe fiVezi mai mult

Suspiciunea Rezonabila

Suspiciunea Rezonabila Dar sper ca le ai spus sa fie linistiti ca voi nu veti fura de la ei ca furati destul de la fraierii de romani. Si mai sper ca le ai spus sa fie linistiti ca lor le veti scadea taxele iar la prostii de romani le veti tripla ca romanul nu trebuie sa traiasca bine numai americanii au acest drept!

Gigi Belciug

Gigi Belciug Daca stiam ma duceam si eu ca tot plătesc deplasările.!!!! o parte

Victor Cabrini

Victor Cabrini Dute la FMI , vanzatoare de tara !

Viorel Piersic

Viorel Piersic ramai acolo ,aici nu ai nici un rost!!

Marin Oprea
Marin Oprea Pacat de tara cu voi ……
.

Cretu Florin

Cretu Florin ori duce de fonduri euro nerambursabile,e loc

Liviu Butnaru

Liviu Butnaru INTREB PENTRU A 3-A OARA: CUM POATE TRAI UN CETATEAN ROMAN CU 1000 RON PE LUNA?

Dorina Botezatu

Dorina Botezatu Nu ati uitat de unde ati plecat

Marian Precupetu
Marian Precupetu Multumim doamna
Alina
Gorhiu pentru ceea ce faceti pentru Vezi mai mult

Marin Preduca

Marin Preduca Oameni cu care ai vorbit ereau din stafu pnl

Movila Nicolae

Movila Nicolae Alina sa nu uiti sa le spui ca pnl pierde alegerile.

Virgil Bagiu

Virgil Bagiu Ati invatat pe americani cum furati voi?

Dorin Popistan

Dorin Popistan Nu-ți mai ajung românii?

Victor Bobirci

Victor Bobirci Sa fie intrebata; ce este liberalismul?

Constantin Radu

Constantin Radu ramai acolo,aici oricum nu produci nimic.

Lucian Ioan Ilie

Lucian Ioan Ilie Dane tu exemplu in ce sa investeasca?

Ilie Sandache

Ilie Sandache Mare adunare ati avut..5-6 oameni pe acolo,probabil pnl-isti…

1 răspuns
Badila Gabonne Gabriel

Badila Gabonne Gabriel Pe bani cui faceti vizita?

1 răspuns
Eva Gătăianțu

Eva Gătăianțu Mai aduci niste directive PPE??

Dragan Gabriel

Dragan Gabriel Vă doresc multă sănătate şi fericire!

Mihali Victor

Mihali Victor Iti doresc succes in turneul tau American. Cat mai multe realizari!

Nicolae Badai

Nicolae Badai Ești vedeta dar mori speranța .

Duscas Ioan

Duscas Ioan Pupe-o tata minteoshe ! =*))

Modest Bursucianu

Larry Radu Va plimbati toti ca niste bezmetici si nu se observa nimic. De fiecare data cand va intoarceti din asa zisele vizite la partenerii politici, ne umpleti capul cu minciuni si dupa cateva zile amutiti ca niste farsori neispraviti. Sa va fie rusine la toti, caci intre voi nu este nicio diferenta!

Ovidiu Vasile Pintea
Ovidiu Vasile Pintea Desigur,de acolo vin finantarile pentru campania electorala pentru ca aceia nu-ti dau un cent fara a castiga 100$.
Mediul economic din tara il faceti praf,inrobiti afaceristii locali cu taxe si impozite multe si mari, unele chiar inepte pentru ca romanul sa nu se ridice de la nivelul de sclav .
Cata demagogie ai in capsorul tau blondino!Vezi mai mult

2 răspunsuri · 2 ore
Ioan Dorca

Ioan Dorca Lasă minciunica vorbim de 300 de parlamentari asta trebuie sa fie pe ordinea de zi .Asta a vrut majoritatea românilor. In altă ordine de idei ia-l pe Blaga si Predoiu de mână si lasatine sa ne trăim viața asa cum este normal. Pa.

6 răspunsuri · 7 ore
Ionut Scarlat

Ionut Scarlat Din 89 pina azi auzim numai baliverne legate de privatizari zi investitii straine,dar mai nimic despre capitalul romanesc….strainii au venit,au primit pe tava tot pe mai nimic,au scos profit si pa….fara sa respecte macar minim de ce era stipulat in contract.Ce masuri luati pentru cei ce nu respecta contractul????

Dan Cristian Huiu

Dan Cristian Huiu mersul sistemului romanesc e asa greoi tocmai datorita lipsei de „cultura antreprenoriala” a patronilor si sefilor romani ,dar in afara marilor orase cu multe investitii straine ,ca Buc Tim Bras Sib Cluj ,deci e cel mai important ca stiinta de afaceri Vezi mai mult

Ioan Ungureanu

Ioan Ungureanu Ba panarame psd-iste, ce tot improscati cu noroi atata? Pe motiv ca s-a dus in SUA, s-a dus pe banii dumneaei personali. Ce-ati fi facut daca se ducea in Rusia la Moscova? Era bine, nu? Voi psd-istii si slugile lor fugariti investitorii.

6 răspunsuri · 1 oră
Ioana Iliescu

Ioana Iliescu Ce ai facut ?ai plecat după invitarea la boicotarea PSD la vot procedatti la fel ca la prezidențiale ?Va cunoastem procedeele voastre va folosiți de diaspora sa convis mulți de manevrele voastre.

Istrate Valerica

Istrate Valerica Sigur acolo merge ca in tara nu are cum pentru ca o huiduie poporul.Acest partid este sustinut de ONG bogatasului american.

Mario Pac

Mario Pac Da trebuie sa vina americanii ca Romanul e atit de prost ,trebuie sa fim sclavi si la americani acum,sa le vindem si lor bucati din tara !Romanii treziti-va si nu va mai lasati dusi de nas de politicienii corupti ca o sa cadeti mai tare in prapastie.

3 răspunsuri · 8 ore
Ioan Dorca

Ioan Dorca Toți Românii sa- u întors în țară după venirea lui Iohanis in fruntea statului.Acum Ciolos le-i da prin ogradă de câte ori îi prinde

Trusca Cristian

Trusca Cristian Pareri si pareri , consider ca uni ar vrea sa nu vina nici un investitor deafara inca nu au furat totul vezi bilantul D.N.Aaului si abia atunci putem sa aruncam praf in ochii unora.

Dumitru Sterian

Dumitru Sterian Si să nu spui că oamenii de afaceri au ajuns în România înaintea ta.!

Dumitru Canipa

Dumitru Canipa Cum va spune viitorul sef al nouluiPDL pnl Basescu Traian,duduia Ghorgiu sa dus la lins clante la americani.Inceput bun pt. cariera sa politica.

1 răspuns
Romeo Ciucioiu

Romeo Ciucioiu suntem satui si de minciunile voastre ,toti sunteti numai pe furat ,toate partidele sunt pline de hoti

Suspiciunea Rezonabila

Suspiciunea Rezonabila In. Romania nu se promoveaza nimic ,( eventual hotia si peostia) interesul lor este sa ca prin politicile lor benificiul personal sa fie cat mai mare atata timp cat sunt la putere. Nu le pasa deloc de soarta romanilor, ei sa traiasca bine. Scopul scuza.mijloacele!! Acesta este noul slogan al politicienilor!!

Lidia-minerva Varzaru

Lidia-minerva Varzaru Numai tu lipseai de la plimbările prin lume.Mai stai acasă tută nu mai cheltui banii țării aiurea că nu ești capabilă numai de ieșiri nervoase .

Gabriel Tanase

Gabriel Tanase De ce sa vina strainii?,noi nu suntem buni antreprenori?,cine v.a trimis acolo ?,eu zic sa avem putin respect fata de cetatenii Romaniei,eu zic ca nu ne mai pacaliti anul acesta..!

2 răspunsuri · 7 ore
Mihaela Burlacu

Mihaela Burlacu Este nevoie sa investeasca si in zona noastra a Moldovei,sa se creeze locuri de munca!

2 răspunsuri
Matei Petru

Matei Petru D-na Gorghiu,, noi prostimea chiar am crezut ca nu-i mai pune-ti pe liste. Ce fraieri suntem !

Florin Priceputu

Florin Priceputu Trebuie incurajati romanii ca sa dezvolte afaceri, caci de straini cotropitori suntem satui. Creati legi si ajutati poporul roman sa se dezvolte, fara ,,ajutor,, strain. Datorita birocratiei si taxelor multiple, in ultimii ani au plecat foarte multe fiVezi mai mult

1 răspuns
Ionica Anghelina

Ionica Anghelina Trebuia sa-i intrebati pe cei ce mor de foame si frig,apoi sa mergeti la plimbare in america ca sa spuneti baliverne,parca noi nu avem oameni cu pregatire,trebuie sa vina „oameni de afaceri „,sa faca ce ? ce au facut si altii.RUSINE ! nu va mai bateti joc de Tara noastra.Toti cei care au contribuit la dezastrul tarii,nu sunt romani,ei se cheama TRADATORI .

Elena Elena

Elena Elena De ce a plecat in SUA sa isi pregateasca alegerile kle mai promite ceva ne au vandut si ne vor mai vinde Rusine

Florin Spiridon

Florin Spiridon Mai este ceva de vândut? romanul a avut de toate, după revoluție aproape ca nu mai știe sa facă nimic, dar cum se face ca merg în alte tari și sunt foarte buni, noi așteptăm să ne exploateze străinii.

Dantes Florea

Dantes Florea spunetemi realizarile acestei vizite!ce a castigat romanii! dar cat au cheltuit cu tine sa te plimbii?asta vrem sa auzim nu cioatce ,,,,,,

Suspiciunea Rezonabila

Suspiciunea Rezonabila Dar sper ca le ai spus sa fie linistiti ca voi nu veti fura de la ei ca furati destul de la fraierii de romani. Si mai sper ca le ai spus sa fie linistiti ca lor le veti scadea taxele iar la prostii de romani le veti tripla ca romanul nu trebuie sa traiasca bine numai americanii au acest drept!

Ioan Ion

Ioan Ion GARGARA de 0 lei. Minciuni, manipulare grosolana… RUSINE! Nu va mai voteaza nimeni pe voi toti politicienii de dupa 1989, termitelor ucigase ce sunteti…

Vasile Branzan Art

Vasile Branzan Art Stimata Doamna !vorbe!Vorbe!Vorbe!Vorbe si iar Vorbe! ma ajuta pe mine toate astea de 100000 de ani va antalniti toti politicienii si ma uit in jur nimic da nimic nu simnt spre bine . Inca un pic si ramanem fara paduri si as zice multe si multe .Nu va-ti saturat noi da pana peste cap

Mario Pac

Mario Pac Mai Ungurene Ioane mai iesi din barlog si vezi ce se intampla in jurul tau,stiu sigur ca nici la munca nu te duci,de salbatic ce esti,sclavule ….

Florea Alexandru

Florea Alexandru Mare pacat ca nu a ramas Gorghiu la americani ca are fata de actrita si aptitudini.

Florea Gut

Florea Gut Iete cine aduce investitori americani a uitat coana ca romanii ii asteapta de dupa razboi si ei saracii nu pot trece oceanul !

Eugen Surubaru

Eugen Surubaru Si cu austriecii care au distrus pădurile noastre (că în pădurile lor nu au voie nici să doarmă ) cum rămîne Alinuta? Sau va-ți murdarit pe minute cu toții si acum mergeți pe brută.

Mioara Stancu

Mioara Stancu Va plimbati pe banii nostri , mincinosilor ! Toti ! De la un cap la altul ! Nu vedeti cum a ajuns POPORUL ???

Tanta Baciu

Tanta Baciu Scarba pe banii cui te ai dus rarait o .Ne mai dai mult lecții de morala huoooooo!??!

Ion Moraru

Ion Moraru Da de ce nu te-ai dus matale prin România? La Cucuieții din Deal par exemplu! Să vezi cum trăiesc românii aici! De fapt, tu ai vrut să te plimbi cu șleahta ta prin țări străine ca să-i sfidezi pe români!

Mircea Amariei

Mircea Amariei Ce le-ai promis ca pot fura fara sa îi deranjeze nimeni??? Ei Îți susțin campania electorala și tu le dai material de furat de câteva sute de ori mai mult !! HOTILOR!!!

Gheorghe Bordeianu

Gheorghe Bordeianu Noi nu avem oameni de afaceri onesti ?????? Leati calcat an picioare onestitatea asta at I facut cu spagari vostri din politica

Livia Anghel

Livia Anghel Poate originea „votului prin corespondenta” sa fie american dar nu tot ce este american este bun si pentru noi .Oare de ce nu ne păstram noi indentitatea noastra ROMANEASCA ?ne vindem atit de ușor chiar si pentru 1$,sau mai corect spus ne vindeți Ce sa credem ca tot ce faceti este din patriotism?

Spalatorie Covoare Lipova

Spalatorie Covoare Lipova te muta si u in chicago daca aia vor votul prin corespondenta nu chinuiti 20 de milioane de romani pt 100 000 din america

Gabriel Tanase

Gabriel Tanase Noi ne dam cu parerea,nu trebuie sa discutam politic si nici sa ne jignim,dar ei politicienii e clar ca au un plan bine stabilit si pe banii nostrii,daca vrem schimbarea trebuie sa fim neutrii,uniti si putin mai buni,asa sa ne ajute dumnezeu,o duminica binecuvantata va doresc tuturor..!

Domnica Chertes

Domnica Chertes Vati dus la plimbare ,de ce aveti atatea întalniri ,si ce vau spus sa mai puneti niste taxe .

Jean Neagu Jeanneagu

Jean Neagu Jeanneagu te-ai apucat sa-ti duci prostia si in america,te0or fi trimis astia pe acolo ca sa nu mai debitezi idiotenii pe aici

Mario Pac

Mario Pac Romani cred ca a venit timpul sa ne aparam tara ,nu mai stati ,iesiti si luptati ptr viitorul vostru,ptr copii vostri ,chiar si cu arma in mana impotriva guvernului impotriva mafiei ,nu mai lasati sa treaca timpul ,luptati ptr libertatea care ne-a fost furata,sa nu va fie frica Dumnezeu e cu noi…

Valentin Burlacu

Valentin Burlacu Da-ti o lege sa nu mai ne prezentam la vot sa votati voi in locul nostru ca asa poate esiti si voi titulari

Szabo Elena

Szabo Elena Ce va tot pozați sa va vadă lumea mai lăsați pozele si faceți ceva pentru țara noastră ca neati dus la sapă de lemn tot timpul va lăudați ce vreți să faceți dar nimic noi neam saturat vreau fapte nu poze

2 răspunsuri
Gal Valerian

Gal Valerian Concret, cand producem si noi ceva in tara, cand putem sa ne intoarcem sa lucram ceva acasa? Ne ati fugarit pe toti si ne mintiti cu cresteri economice. Inafara de vrajeli nimic.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img